vorige
volgende

Beursstand - Pelikan - Educ 2018

Leren schrijven

Het is voor velen onder ons een hele tijd geleden dat we onze eerste letters in schoonschrift neerzetten op papier. Daar herinner je je nog weinig van. Wat je je ongetwijfeld wél nog herinnert, is met welke (vul)pen je dit voor het eerst deed. Die koester je misschien nog ergens in een stoffig pennenzakje?

Leren schrijven, en dat op een (ergonomisch) correcte manier, is belangrijk voor Pelikan. En om hun nieuwe interactieve website rond ‘leren schrijven’ (www.pikoo.eu) te lanceren op de EDUCbeurs, waren ze op zoek naar een knappe beursstand.

Yes we (Peli)can!

Een toffe, fijne en frivole stand die de bezoekers (voornamelijk leerkrachten) aanzet tot het uittesten van de pennen; met mascotte Pikoo de pelikaan in de hoofdrol? Check! Dankzij de giga schrijfrollen kan je naar hartenlust erop los droedelen, krabbelen, tekenen, dichten, taggen en schrijven. Het is als voorbijganger zelfs moeilijk aan die drang te weerstaan. De attractieve kleuren, eenvoudige vormgeving en dito productpresentatie zorgen ervoor dat het geheel gewoon werkt.

Wil jij ook zo'n beursstand die 'het kind' in je bezoeker naar boven haalt? Krabbel, droedel of schrijf je vraag even naar ons neer!

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy