vorige
volgende

Ridders van de ronde keukentafel

Decor voor een familiemusical

‘De ridders van de ronde keukentafel’ neemt je mee op de avontuurlijke reis van prins Arthur, zijn geliefde Gwynevere en casanova Lancelot. Wat er op de decor-wishlist van klant Deepbridge stond? Catapulteer het publiek van kinderen en volwassenen naar een andere wereld. Zonder te ‘kinderlijk’ te zijn, en zonder hindernissen te vormen voor de grote choreografieën die plaatsvinden op het podium.

Van maquette tot de 'real deal'

Voor deze opdracht kregen we een maquette voorgeschoteld. Eentje die ons praktisch denkvermogen voor de uitvoering ervan serieus wist uit te dagen. Maar daar zijn we helemaal niet vies van.

Deusjevoo aan de ronde denktafel

We bedachten zelf handige structuren en haalbare maten voor deze theatermusical. Want er komen heel wat restricties kijken bij zo’n technische infrastructuur. Denk maar aan het herhaaldelijk & snel op- en afbouwen van het decor en de keuze voor lichte, tegelijk stevige materialen. En het zou natuurlijk geen Deusjevoo-decor zijn zonder de speelsheid van de elementen en het realistische nabootsen van materialen.

Zin om met ons aan de ronde keuken- of andere tafel te zitten? Contacteer ons om jouw verhaal tot leven te brengen!

Tip voor team Deusjevoo: 25 jaar is niet niets, het is een mijlpaal, het is een unieke reis die we samen afgelegd hebben. Kijk uit je doppen, puzzel harder, en wie weet komt de bestemming in zicht! Let op; niets is wat het lijkt, of wel, of misschien voor een deel? Duidelijk is het alleszins en knettergek.

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy