vorige
volgende

Beursstand met karakter voor HP - ISPO 2019 München

Ter promotie van HP's nieuwste paradepaardje ‘FitStation’ mocht Deusjevoo het ontwerp van de beursstand voor ISPO 2019 in München voor haar rekening nemen. Met maar liefst 400m² hadden onze wondere wereldmakers alvast genoeg ruimte ter beschikking om creatief aan de slag te gaan.

ISPO München staat al jaar en dag bekend als één van de referentiebeurzen in de sportwereld. Tijdens deze beurs worden dan ook de allernieuwste snufjes met veel tromgeroffel voorgesteld. Zo ook de nieuwe FitStation van HP. Met dit toestel wordt er een volledige scan van je lichaam gemaakt en de manier waarop je beweegt. Aan de hand van deze informatie kunnen fabrikanten bijvoorbeeld schoeisel maken op maat van de noden van je lichaam.

FIRMA uit Barcelona ging aan de slag met de moods & het algemene concept van de beursstand. De wondere wereldmakers hebben deze briefing vertaald naar een heus topontwerp (al zeggen we het zelf!) waarin het innovatieve karakter een grote rol speelt.

De beursstand is een combo van eerlijke hippe materialen (berk, beton, ...) en echte state-of-the-art materialen zoals hoogglans vloeren en enorme LED-schermen van 4 op 8 meter. De volledige LED installatie en video zijn overigens samen geprogrammeerd door Tigrelab & Protopixel waardoor de LED schermen meekleuren met de video.

Geniet hieronder even mee van het resultaat!

 

Ben je ook op zoek naar een beursstand om een nieuw product in de kijker te zette? Twijfel niet langer en contacteer de wondere wereldmakers van Deusjevoo.

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy