vorige
volgende

Deusjevoo verhuist 'Familie' (2017)

De avonturen rond de familie Van den Bossche hebt u tijdens de zomermaanden moeten missen. Maar dat betekent niet dat er achter de schermen van uw dagelijkse fictiereeks geen beweging was. Integendeel, er was zelfs héél veel beweging. Want productiehuis TvBastards gebruikte de zomer om de tv-sets van Familie te verhuizen naar een grotere studio. En in die omvangrijke verhuizing speelde Deusjevoo een glansrol. Camera rolling and action!

Klantenstoef

TV-Decor - Fictie - VTM - verhuis Familie

Reinhout Nechelput van TV Bastards

 

Grote onderneming
Producer Reinhout Nechelput: “De tv-sets verhuizen was het sluitstuk van een kwaliteitsverbetering rond Familie die we drie jaar geleden zijn begonnen. We hadden een heel aantal praktische, creatieve en organisatorische redenen om de tv-sets naar een grotere studio te verplaatsen. Zo’n verhuizing mag je niet onderschatten. Het is een serieuze onderneming waar veel bij komt kijken en waar heel wat partijen bij betrokken zijn. Bovendien hadden we een strakke planning waaraan we ons strikt moesten houden. En dan wil je natuurlijk samenwerken met een partner van wie je weet dat ze alles in orde brengen.”

Het komt goed!
“Deusjevoo heeft al veel projecten voor TvBastards gedaan en ik had ook al bij andere productiehuizen met hen samengewerkt. Ik wist dus dat ze altijd alles onder controle hebben, realistische tijdsinschattingen maken en altijd hun deadlines halen. Daarom schakelde ik hen in om de tv-sets te verhuizen. Dat was goed voor mijn gemoedsrust.”

Meedenken over de planning
“De datum waarop we de opnames opnieuw zouden opstarten lag vast. We hadden een foutenmarge van nul. Daarom had ik een planning opgesteld waarin precies stond wie wat wanneer deed. Deusjevoo heeft geholpen om die planning op punt te stellen en ze hebben zich volledig gehouden aan de gemaakte afspraken. Dankzij de regelmatige opvolgvergaderingen die we met hen hadden, bleven we perfect op schema.”

Ervaren tv-decorbouwer
“We hebben de verhuizing meteen aangegrepen om een aantal aanpassingen te doen aan onze sets. En dan is het handig als je samenwerkt met een partner zoals Deusjevoo die ervaring heeft met tv-decors. Zij hebben onze sets niet alleen verhuisd, maar ook de dressing aangepast en schilder- en behangwerken uitgevoerd. Het was heel spannend om de race tegen de klok tot een goed einde te brengen, maar alles is eigenlijk heel vlot verlopen.”

Hebt u ook tv-sets te verhuizen of een nieuw decor te bouwen? Neem dan gerust contact met ons op!

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy