vorige
volgende

Coworking space - C-Mine Crib

Energieke start-ups met een ‘work hard, play hard’-mentaliteit die een inspirerende en goed uitgeruste kantoorruimte zoeken om hun professionele lusten te botvieren, moeten op C-mine in Genk zijn. Want daar ligt C-mine Crib, het epicentrum voor creatieve en innovatieve ondernemingen. Vragen of die stek populair is, is hetzelfde als vragen of de Beatles of Elvis fans hadden … Ja dus! Het beste bewijs: onlangs werd deze incubator uitgebreid met 1600 m² nieuwe kantoorruimte. En wie mocht als goede en creatieve buur – en diehardfan – de innovatieve kantoorinrichting doen? Juist ja, Deusjevoo!

Klantenstoef

Coworking space - C-Mine Crib

C-Mine Crib: creatief & innovatief Jasper Olaerts van C-Mine Crib

Jasper Olaerts, manager van C-mine Crib:“Onze incubator is hot bij startende bedrijven. Zo hot zelfs dat de vraag om kantoorruimte het aanbod oversteeg. En dan kun je twee dingen doen: mensen vragen om te vertrekken of bijkomende kantoorruimte creëren. Wij zijn voluit voor de tweede optie gegaan. Het mooie, authentieke en karaktervolle gebouw naast het onze werd niet gebruikt. En dus hebben we dat aan ons gebouw gekoppeld.”

Vlag planten
“Deusjevoo was onze partner voor de kantoorinrichting. Ze zijn onze buren, maar dat was niet de hoofdreden om het project aan hen toe te kennen. We hebben meerdere potentiële partners gebrieft en hen gevraagd om hun ontwerp te komen pitchen. De focuspunten waren heel duidelijk: we wilden kleine kantoren met een innovatieve kantoorinrichting, en daarbij een design met speelse elementen dat de mentaliteit en vibe van onze incubator perfect vatte én het authentieke karakter van het gebouw respecteerde. Het creatieve ontwerp van Deusjevoo voldeed aan al die voorwaarden. Bovendien merkte je aan alles dat ze hun schouders onder dit project wilden zetten en met een innovatieve kantoorinrichting mee hun vlag wilden planten.”

Doordachte inplanning
“Een landschapskantoor werkt stimulerend en heeft heel wat praktische voordelen. Maar je moet ook elkaars privacy respecteren en voldoende rustige plekken integreren. De kantoorinrichting van Deusjevoo hield daar rekening mee. Ze hebben gangen, kasten en wanden zo ontworpen dat mensen elkaar wel kunnen zien zitten, maar dat ze toch elk hun eigen plekje hebben. En de rode belboxen zijn niet alleen een ludieke toets, maar ook plaatsen waar je ongestoord kunt telefoneren.”

Werkomgeving met glijbaan
“De reacties op het uitgebreide deel zijn heel positief. Het interieur is kleurrijk en straalt de beoogde fun uit. En dankzij de glijbaan bevat het ook een echte eyecatcher die bijblijft. Als je tegen iemand zegt dat je op C-mine Crib werkt, dan krijg je gegarandeerd de vraag of dat die werkplek met de glijbaan is. Die glijbaan verhoogt dus niet alleen de funfactor van onze incubator, maar is ook een echt herkenningspunt. En dat is heel sterk!”

Nooit kunnen bedenken
“We zijn heel tevreden over onze samenwerking met Deusjevoo. De ideeën die ze hebben, zijn echt ideeën waar je zelf niet op zou komen. Dat is natuurlijk ook waarom je hen inschakelt, maar toch. Ze willen trots zijn op hun werk en hun design helemaal tot zijn recht laten komen. En om dat te bereiken komen ze graag uit hun comfortzone en doen ze whatever it takes.”

Wilt u voor uw bedrijf ook een innovatieve kantoorinrichting met een hoge funfactor? Neem dan gerust contact met ons op.

Ben je ook op zoek naar een inspirerende werkplek waar je kan groeien? Neem dan zeker een kijkje bij C-Mine Crib.

Foto's door Reclamos

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy