vorige
volgende

Eigen atelier

Een ontwerpstudio én een open atelier. Dat krijgt u te zien zodra u de deur open zwaait van onze ruime werkplek op de oude mijnsite van Genk. 4000 m² creativiteit en originaliteit onder één dak. Al uw ontwerpen krijgen hier vorm! Van de eerste schets tot de uiteindelijke realisatie.

Creatieve kruisbestuiving
Sinds 2013 heeft Deusjevoo zijn vaste werkstek op C-Mine. We investeerden in een splinternieuw gebouw dat ondernemingen die op dezelfde golflengte zitten enthousiast omarmt. Een ankerplaats voor creatieve Limburgse bedrijven en organisaties, zoals Fablab, Innovation Studio, Skyeye, Our Care en Tenco DDM. Ontwerpstudio’s, ruimtes voor workshops en brainstorming … hier vinden creatieve geesten elkaar in de meest inspirerende omstandigheden!

Opmerkelijke architectuur
De locatie spreekt tot de verbeelding: tussen de oude mijngebouwen en een industriezone, maar toch in een prachtig groen kader. Het Limburgse bedrijf A20-architecten garandeerde bovendien een bijzondere vormgeving. De helft van het gebouw werd opgetrokken in glas, zodat iedereen kan zien wat Deusjevoo ontwerpt en creëert. Binnengluren wordt aangemoedigd! We werken in een open huis, letterlijk én figuurlijk.

De funfactor!
Voor de originele interieurinrichting zorgden we natuurlijk zelf! Werken bij Deusjevoo? Dat is intensief, maar vooral ook superplezant! Daarom gaven we ons gebouw een hoge ‘funfactor’ mee. Wie zijn klanten waanzinnige ontwerpen voorschotelt, kan immers zelf geen saaie cubicles gaan ontwerpen. Ook wij hebben een interieur met een hoek af! Van een hangende bloementuin op het toilet tot een eigen huisje voor elke medewerker in het landschapskantoor. Neem een kijkje.

Bezoek?
U bent van harte welkom in ons atelier. Volg de realisatie van uw stand of decor van nabij op en ontdek ons professionele en uitgebreide machinepark. Of spring gewoon eens binnen voor een lekkere kop koffie of een goed gesprek over uw project.


Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy