vorige
volgende

Open huis

Creatief bedrijf op inspirerende C-mine

Een pareltje. Zo mag u ons gloednieuwe gebouw op C-Mine in Genk gerust noemen. En die pracht delen we graag. Naast Deusjevoo is er in het hypermoderne gebouw plaats voor andere Limburgse creatieve bedrijven. Wij hebben echt een ontmoetingsplaats gecreëerd waar 2D- en 3D-designers, creatievelingen en visionaire bouwers ideeën uitwisselen en elkaar inspireren. Zo krijgen bijvoorbeeld via 'C-Mine Crib' Designhub en Fablab een stek in ons gebouw waardoor we creatieve kruisbestuiving realiseren en jong talent aantrekken. In totaal creëerden we 4000 m² creatieve hotspot, waarvan we 2000 m² zelf gebruiken.

Ontmoetingsplek C-mine
C-mine is een site die de ambitie heeft om creativiteit te stimuleren. De omkadering - de fundamenten van de steenkoolmijn van winterslag - is daarvoor perfect. C-mine wil een ontmoetingsplek zijn voor mensen die in hun professionele leven of in hun vrije tijd geprikkeld willen worden door diverse vormen van creativiteit en innovatie. C-mine brengt vitaliteit en biedt nieuwe belevingskansen, stimuleert nieuwsgierigheid en daagt uit. De site gebruikt creativiteit en innovatie als hefboom voor de ontplooiing van mensen en voor nieuwe maatschappelijke ontwikkelingen. Om dit te realiseren ontwikkelt C-mine activiteiten binnen vier domeinen: educatie, artistieke creatie en presentatie, creatieve economie en creatieve recreatie.

De site van C-mine is een unieke, authentieke en wonderbaarlijke plek, met een levend verleden en een interessant en creatief aanbod. C-mine is een plek waar mensen, ideeën en disciplines met een grote diversiteit elkaar ontmoeten en hun creativiteit delen. Een bezoek aan de site is een prikkelende belevenis.

Wil je ons bezoeken? De deur staat open!


Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy