vorige
volgende

Beursstand - Danneels - Batibouw 2017

Ontwerp een originele beursstand voor Batibouw die in een oogopslag duidelijk maakt wat wij doen en waarvoor wij staan. Dat was de duidelijke boodschap die grondontwikkelaar Danneels had voor Deusjevoo. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van bouwgronden én projectwoningen neemt elk jaar deel aan Batibouw. Het probleem? Hun traditionele beursstand zette hun USP’s niet in de kijker. Dat moest dus anders voor de 2017-editie. En daarom namen ze contact op met dé specialist in opvallen: Deusjevoo. De opdracht van Danneels was een uitdaging, maar natuurlijk deed ze de grond niet wegzakken onder de voeten van onze creative minds. Integendeel. Want bij Deusjevoo leven we voor uitdagingen!

Klantenstoef

Beursstand - Danneels - Batibouw 2017

Michael Verscheure van Danneels

Michael Verscheure, verantwoordelijke Marketing & Communicatie:“Wij staan al vele jaren met onze afdeling ‘Bouwgronden’ op Batibouw. Dat is een hele belangrijke beurs voor ons. Wij zijn een van de enige standhouders die bouwgronden verkoopt. Helaas maakte onze stand dat niet duidelijk. Wij stonden er altijd een beetje vermomd als woningbouwer. Zo schoot onze deelname zijn doel voorbij. En dus wilden we voor 2017 een opvallende beursstand.”

Deusjevoo en niemand anders
“Een onlinezoektocht naar standenbouwers die eruit sprongen, bracht ons op het spoor van Deusjevoo. De foto’s van de realisaties op hun website maakten echt indruk. Met hen wilden we samenwerken! We namen contact op en voelden vanaf het eerste moment dat het goed zat. We hebben zelfs geen andere standenbouwers gevraagd om een ontwerp in te dienen.”

Fris en hedendaags
“We verkopen op Batibouw een uniek product en wilden dat op een speciale manier presenteren. En daar zijn we dankzij Deusjevoo in geslaagd. We hebben hen carte blanche gegeven. Het resultaat? Ze kwamen met een concept dat heel fris en hedendaags was. We wisten meteen dat er in onze hal zo geen twee beursstanden zouden staan. De beursstand die zij hebben ontworpen, is alles wat onze vorige beursstand niet was. Hun insteek? Voor een bouwgrond moet je hier zijn! En dat konden de bezoekers al vanaf een afstand zien. Want Deusjevoo had een grastapijt als symbool voor onze bouwgronden op onze stand gelegd. Heel origineel!”

Altijd op de hoogte
“Onze samenwerking met Deusjevoo is echt optimaal verlopen. Ze hebben alles vlot en ruim op tijd opgeleverd. En ze blinken ook uit in communicatie. Ze zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de vooruitgang van je project en ze informeren je over volgende stappen. Een heel aangename partner om mee samen te werken.”

Kies net zoals Danneels voor een originele beursstand van Deusjevoo en spring eruit op Batibouw.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy