vorige
volgende

Beursstand - Ebema - Batibouw 2017

Benieuwd naar de outdoortrends voor 2017? Dan is een bezoek aan de Stone&Style-stand op Batibouw een must. De specialist in betonnen bestratingsproducten pakt er onder meer uit met grootformaattegels, multiformaten, tuinverlichting en betonnen tuinmeubilair. Kortom, een totaaloplossing om van de tuin een sfeervol verlengstuk te maken van de woning.


Klantenstoef

Beursstand - Ebema - Batibouw 2017

Sonja Kuypers van Ebema

Wat zijn nu de nieuwe trends voor tuin en terras? CEO van Stone&Style Sonja Kuypers: "We zien een opmerkelijke verschuiving van grijs-zwart naar genuanceerde en warmere kleuren. De Megategel blijft als grootformaattegel de topper in het gamma. In de kleinere formaten gaat de keuze eerder naar langwerpig in plaats van naar vierkant. En als legpatroon maken het wildverband en het parketverband met multiformaten furore.”

Nieuw standconcept
Deze trends trekt Stone&Style door in een bijzonder standconcept op Batibouw dat door Deusjevoo ontwikkeld werd. Geen overdaad aan samples of een standaardtoog: de inrichting, uitnodigende tafel en aangepaste sfeerverlichting geven de bezoekers het gevoel dat ze in een tuin zitten. Puur beleving! Sonja Kuypers: "De klant kiest steeds meer voor een totaaloplossing met tegels, trappen, boordstenen en betonnen tuinmeubilair in dezelfde afwerking en kleur. Op onze stand kan je het uitgebreide scala aan mogelijkheden zien, voelen en beleven."

Wilt u ook een standontwerp vol beleving op Batibouw? Neem dan contact op voor meer informatie.
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy