vorige
volgende

TV-Decor - één - De allesweter

Oké, oké, eigen lof stinkt. Maar als je Deusjevoo vraagt om een decor te bouwen voor een quizprogramma dat De allesweter heet, dan vraag je erom. Want dan voelen de creatieve breinen uit Genk zich aangesproken. Toch zeker als het thema ‘decors bouwen’ is. Dan ontpopt Deusjevoo zich tot een echte Mister – of Miss, niks tegen de lady’s – know it all voor wie geen uitdaging te groot is. Het bewijs? Voor het decor van De allesweter liet de decorbouwer zich inspireren door de spiraalvorm van parkeergarages. Een origineel idee, maar bijzonder complex om te ontwerpen en te bouwen. Gelukkig zijn moeilijke technische aspecten nooit een reden om een ontwerp af te serveren. Want onmogelijk staat niet in het Deusjevoo-woordenboek!

Klantenstoef

TV-Decor - één - De allesweter

Lynn Hanon van één

Praktische aanpassingen
Lynn Hanon, productieteam De allesweter: “Deusjevoo staat hoog aangeschreven binnen de VRT. Wanneer we een externe decorbouwer nodig hebben, valt hun naam als een van de eerste. Hun ideeën zijn altijd origineel en creatief. Dat toont het decor van De allesweter nog maar een keer. Hoewel we heel tevreden waren over dat decor, waren er voor het tweede seizoen toch een aantal praktische aanpassingen nodig. Zo neemt bijvoorbeeld iedereen nu plaats aan de binnenkant van de spiraal en zitten de kandidaten niet meer hoger dan presentator Lieven Scheire. Het resultaat? Het decor is nog gezelliger geworden!”

Altijd klaar

De werkwijze van Deusjevoo viel erg in de smaak. “Samenwerken met Deusjevoo is heel comfortabel. Ze werken klantgericht, denken in oplossingen en zijn heel flexibel. Ze kiezen nooit voor de gemakkelijke weg wanneer de moeilijke weg een beter of mooier decor oplevert. En ze staan ook altijd voor je klaar. Ze waren zelfs tijdens de eerste twee repetitiedagen op de set aanwezig om eventuele aanpassingen onmiddellijk door te voeren. Ik ben dan ook heel tevreden over onze samenwerking.”

Mag uw decor ook uitblinken in originaliteit? Neem dan gerust contact met ons op.

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy