vorige
volgende

TV-Decor - één - MIA’s

Ontwerp een creatief maar functioneel decor met star quality uit bestaand materiaal voor de MIA’s, het jaarlijkse hoogtepunt van de muziekindustrie. Dat was de boodschap waarmee Eén-producer Inne Vandaele bij ons kwam aankloppen. En ja, ook nog graag een pop-uptouch en een prominente plaats voor visuals. Allesbehalve een grijsgedraaid verzoeknummer dus. Een decor met als kernelementen creativiteit, stijl, cachet en flair? Muziek in onze oren! Als volleerde dj’s gingen we aan het samplen. Het resultaat? Een waanzinnige mix van geluid, licht, design en videomapping.

Klantenstoef

TV-Decor - één - MIA’s

TV-Decor - één - MIA’s Inne Vandaele van één

Een awardshow waardig
Inne Vandaele, producer bij Eén: “We wilden voor de MIA’s een decor dat voldoende gala en prestige uitstraalde om er een awardshow van te maken zonder dat het te ‘chichi’ werd. Daarom kozen we voor een soort pop-updesign met bestaande materialen. Visuals gebruiken was daarbij zeer belangrijk. Deusjevoo is erin geslaagd om die briefing te vertalen naar een multifunctioneel decor, een awardshow waardig. De reacties waren heel lovend. Ik ben dan ook heel tevreden met het resultaat. De vindingrijkheid, de flexibiliteit en het oplossingsgerichte denken maken van Deusjevoo een waardevolle partner.”

Het koningskoppel licht-design

Het MIA-decor was een sterk staaltje van professioneel samenwerken. Samen met Painting With Light kwam Deusjevoo met een spraakmakend innovatief concept op de proppen. Het sleutelwoord? Cocreatie. Licht en design als sterren van het decor. Jo Peters, zaakvoerder van decorbouwer Deusjevoo: “Bij een decor bouwen komt heel wat meer kijken dan simpelweg een set opzetten. Het plaatje moet volledig kloppen. Geluid, licht, design en videomapping moeten een perfecte mix vormen. Op geen enkel moment mag je de multifunctionaliteit en het showelement uit het oog verliezen. Dankzij onze samenwerking met Painting With Light werden de meest krankzinnige ideeën gemakkelijk in de praktijk gebracht. De slotsom? Het decor vond de juiste balans tussen show en down-to-earth elementen en creëerde de perfecte sfeer rond elke artiest.”

Zoekt u een decorbouwer die buiten de lijntjes durft te kleuren? Neem dan zeker contact met ons op.
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy