vorige
volgende

Pop-up - Mijn Pop-uprestaurant KET (Brussel)

Een stad in de steigers die de sfeer van onze hoofdstad uitademt. Naar dat interieur waren Liselotte en Miguel op zoek. De designers van Deusjevoo trokken hun meest comfortabele bouwoutfit aan en maakten indruk met hun bouwvakkersdecolletés en hun ‘verboden op de werf te komen’-concept.

Streetart
Het leven op straat naar binnen halen. Dat doet het interieur van pop-uprestaurant KET. De gevarieerde keperconstructies zorgen voor een urban-effect en vormen verschillende gezellige zithoeken waar het aangenaam vertoeven is. De felle kleuren, de minimalistische inkleding en het metalen meubilair creëren een onmiskenbare link met het leven op straat. De fleurige en opvallende toog is een belangrijke feature binnen het restaurantconcept. Het nodigt uit om plaats te nemen en te genieten van een maaltijd.

Een beetje ontspanning tijdens het eten? Kijk je ogen uit aan de vele graffititekeningen die een eerbetoon vormen aan de heersende kunstvorm in de hoofdstad. Een pop-uprestaurant design in Brussel zonder Manneken Pis? Guess again! De kleine man geeft met zijn prominente aanwezigheid de ultieme touch aan dit interieur.
VTM
VTM
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy