vorige
volgende

Pop-up - Mijn Pop-uprestaurant Origo (Aalst)

Fee en Jonas wisten vanaf het eerste moment wat het thema voor hun pop-uprestaurant moest zijn: de oertijd in een modern jasje. Een niet-alledaagse uitdaging die Deusjevoo met veel plezier aanging. Onze designers trokken hun berenvellen aan, haalden hun zelfgemaakte tekenwapens boven en ontwierpen een oergondisch interieur.

Mooi én functioneel

De speerpunten in dit oerdegelijke design? Eerlijke en natuurlijke materialen die de juiste sfeer opwekken. Het authentieke hout, de echte steenstrips en de berkenstammen geven het interieur zijn oprechte karakter. De verschillende zitzones in cirkelvorm creëren een gevoel van samenzijn en belichamen de sfeer van samen eten. Maak je de cirkels in gedachten dicht? Dan merk je dat ze elkaar overlappen en zo één geheel vormen. De dierenhuiden en grijstinten zorgen voor een stijlvolle knipoog naar de prehistorie.

Het absolute pièce de résistance van dit pop-uprestaurant ontwerp in Aalst? De gigantische kruidenmuur achter de toog. Hier komt de chef de kruiden voor zijn gerechten kiezen. Kortom: de esthetische dimensie van dit concept heeft ook een functionele waarde voor het restaurant.

VTM
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy