vorige
volgende

Een conceptstore mt wow-effect

Als ervaren decorbouwers hebben ze bij Deusjevoo een streepje voor bij het ontwerp van creatieve interieurs. Want conceptueel en scenografisch denken, zit hen in het bloed. En dat hadden ze bij Mobistar heel snel in de gaten. Het resultaat? Deusjevoo mocht een vernieuwend en origineel interieur ontwerpen voor de conceptstores van de telecomoperator. In Antwerpen opende eind mei 2014 een conceptstore op de hoek van de Meir en de Huidevetterstraat.

Van ontwerp tot shopping experience
Vergeet tijdloosheid in snelgroeiende markten zoals telecom. Niets is er voor altijd. Een interieur moet er de dynamische filosofie van een bedrijf reflecteren. En dat kan alleen door geïnspireerd en op maat te werken. Dé expertise van Deusjevoo. Het team werkte een sensationeel concept uit, selecteerde hoogwaardige materialen en zette het interieur in scène.

Klantenstoef

Retail - Mobistar - conceptstore Antwerpen

Retail - Mobistar Sven Bols van Mobistar

Sven Bols, Chief Sales & Distribution Officer van Mobistar: “Deusjevoo benaderde het ontwerp van onze conceptstore zoals een tv-decor. Heel de ruimte werd optimaal en creatief benut! Niet alleen de wanden dus, maar ook de vloeren en de plafonds. Elke vierkante meter telt mee en draagt nu bij tot het verhaal.”

Beleving door interactie
Eindresultaat? Een conceptstore waarvan het interieur de klanten van Mobistar een ware experience biedt. Sven Bols: “We wilden een concept dat de interactie met de klant aangaat en zo betrokkenheid stimuleert. Dat bereik je door eerst aandacht te besteden aan je interieur en pas daarna over architectuur te praten. Je moet namelijk vertrekken vanuit de inhoud, niet vanuit de bestaande vorm. Een visie die Deusjevoo onderschrijft. Ze hebben hun briefing perfect in de praktijk gebracht. Ik ben dan ook bijzonder tevreden over het resultaat van onze samenwerking.”

Ook de media smulde van het nieuwe winkelconcept:
Mobistar opent nieuw winkelconcept in Antwerpen

Maak van het interieur van uw conceptstore een belevenis. Neem contact op voor bijkomende informatie. Meer weten over de inrichting van uw horecazaak, bedrijf, pop-upstore of winkel? Bel Deusjevoo! 089 24 19 00.
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy