vorige
volgende

Innovatieve harmonie in een tijdloos jasje

We gingen voor  deze klant uit de energiesector de uitdaging aan om een unieke bedrijfsstudio te creëren, waarbij hun merkgevoel centraal stond zonder directe visuele verwijzingen naar dat merk. Het resultaat is een studio die niet alleen het karakter van de klant belichaamt, maar ook een moderne warme sfeer uitstraalt, doordrenkt met tijdloze elegantie.

De kunst van subtiliteit

De klant vroeg om een studio die hun merkgevoel omarmde zonder expliciete logo's of grafische elementen. We brachten dit tot leven door subtiel de essentie van hun merk in het decor te weven, waarbij moderniteit en warmte hand in hand gaan.

De grootste uitdaging was het creëren van een tijdloos decor dat zowel geschikt is voor presentaties als panelgesprekken met zes personen. Casual zitplaatsen, staande presentatie mogelijkheden, een kleine en grote desk: alles werd geïntegreerd in dezelfde ruimte. Multi-inzetbaarheid: check.

Golven van innovatie

We legden de technische lat binnen onze bedrijfsstudio's weer een stukje verder. Het decor, golvend en rond met ingebouwde ledlijnen, is een sterk staaltje van technische uitwerking.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Klantenstoef

Fluvius - Bedrijfsstudio

van Deusjevoo

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy