vorige
volgende

Nieuw interieur voor het kloppend hart van Lidl Limburg

Samen met Lidl Limburg sloegen we de handen in elkaar voor de inrichting van het nieuwe distributiecentrum van LDM (Limburgse distributie maatschappij). Vanuit dit centrum in Genk worden al de Limburgse vestigingen gecoördineerd. Kortom het kloppend hart van Lidl Limburg heeft voortaan een nieuwe smoel!!

1 team,1 doel, 1 geheel

Belangrijk in het ontwerp voor Lidl was dat dit een interieur moest worden voor iedereen. Dat wil zeggen zowel voor de bedienden die er continu middenin zitten, als de arbeiders die het merendeel van de tijd druk in de weer zijn in de distributiehal.

We gingen dus op zoek naar gemeenschappelijke factoren en kwamen zo al snel bij de centrale gang van het gebouw en de lunchruimte. Leuke quotes tegen de muur zorgen hier in beide gevallen voor dat iedereen gemotiveerd aan de dag begint of geïnspireerd zijn bokes kan opsmikkelen.

Weg met grijze kantoren, tijd voor beleving!

Beginnen deden we bij het begin, de inkomhal. Om de toon meteen juist te zetten pakten we uit met een eyecatcher van formaat. Letterlijk. Een typische Lidl-winkelkar bovenop een reusachtig kassaticket trekt natuurlijk wel wat aandacht.

Een winkelkar hoort uiteraard gevuld te zijn met producten. Daarom voorzien we naast deze kar een kleine showroom waar seizoensgebonden of nieuwe producten in de kijker gezet worden. Zo is intern iedereen mee met het verhaal, maar pakt Lidl bovendien uit met haar producten naar externe klanten die over de vloer komen.

Verder doorheen het gebouw komt de huisstijl van Lidl nog meer tot zijn recht. In zowel de eetzaal als in de kantoren zie je het kleurenpallet van Lidl duidelijk terug. Dit in combinatie met gezellige houten elementen, boompjes en typische Limburgse beelden zoals de mijnschacht van Genk, zorgen voor een prachtig totaalplaatje.

Ben jij ook op zoek naar meer beleving voor jouw werkruimte?

Contacteer ons

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy