vorige
volgende

Duurzaamheid in het Hasseltse straatbeeld

De kerstperiode lokt steevast heel wat volk naar het centrum van Hasselt. De dienst milieu en energie wou dit moment van koppen lopen niet zomaar voorbij laten gaan. Wij kregen de vraag om in een leegstaande etalage duurzaamheid in de kijker te zetten.

De hoogdagen van het consumeren

Helaas gaan dagen van gezellig samen zijn ook vaak gepaard met heel wat verspilling. Vaak denken we aan heerlijke feestmenu's, maar wat met al die verpakking? Of het mooie inpakpapier rond al die cadeautjes. En natuurlijk mag een leuke inkleding met de nodige slingers ook niet ontbreken.

Even stilstaan bij onze etalage

Om voorbijgangers hier letterlijk even bij te laten stilstaan, bouwden we een kersttafereel met enkele blikvangers op tafel. Zo zorgden we voor voldoende stopping power. De hele etalage werd rood gespoten, buiten enkele gouden elementen. Een gouden karaf uit de Kringwinkel bijvoorbeeld, waarbij we vervolgens uitlegden wat de voordelen zijn van kraantjeswater op de feesttafel.

Om de boodschap nog extra in de spotlight te zetten maakten we gebruik van heel wat verlichting. Om de focus te leggen enerzijds, en om de donkere winterdagen te compenseren anderzijds.

Een project om mee uit te pakken

Een concept mogen ontwerpen? Leuk. Een ontwerp mogen opbouwen? Leuk. Zowel het volledige concept ontwerpen en daarna ook nog eens de opbouw verzorgen? That’s how we roll! We stelden verschillende creatieve concepten voor, klopten samen een ontwerp af en vlogen in de uitvoering. Het blijft na al die jaren nog altijd heerlijk om een idee te zien evolueren naar een afgewerkt product.

Wil jij ook een interieur of decor laten uitwerken van A tot Z?

Contacteer ons en laat je verrassen

Klantenstoef

Etalage - Duurzaamheid - Stad Hasselt

van Stad Hasselt

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy