vorige
volgende

Van webshop naar duurzame conceptstore voor heel het gezin

In een snel evoluerende wereld waar buzzwoorden zoals digitale transformatie en digitalisering dagelijkse kost zijn, was dit een wel heel atypisch project. Van een goed presterende webshop naar een fysieke winkel, geef toe, dat is niet alledaags. 

Het moodboardspel als leidraad

Blabloom bestaat al jaar en dag online en is voor iedereen die bewust duurzame keuzes maakt, dé online webshop bij uitstek. Hun merkidentiteit was echter enkel digitaal uitgewerkt en om die vertaalslag te maken naar de fysieke wereld sloegen wij samen de handen in elkaar. Laten we zeggen dat het geen eenvoudige oefening was. We wouden dezelfde beleving die online heerste ook fysiek in de winkel overbrengen aan klanten. Met behulp van ons eigen moodboardspel werd het al snel duidelijk hoe de leidraad van dit project er zou uitzien. 

Winkelen door de bomen

Het interieur van Blabloom is geïnspireerd op een wandeling doorheen een bos vol verrassingen. Dit mag je letterlijk nemen, aangezien we uitsluitend gewerkt hebben met ecologische elementen en leuke onthullingen die de bezoeker triggeren om verder te gaan. Zo liggen er bijvoorbeeld workshopruimtes centraal in de winkel die speciaal ontwikkeld zijn voor mama’s en mama’s in spe. Dergelijke beleving creëren in een winkel was voor ons niet geheel nieuw, aangezien we dit ook voor JBC K'dee uitgevoerd hebben.

Een interieur maak je nooit alleen

Een interieur maken wij bij Deusjevoo altijd samen met de klant. Daarom starten we steeds met het moodboardspel. Tijdens zo'n spel ontdekken we samen waar jij waarde aan hecht en dat vertalen we in het eindresultaat. Een voorbeeld hiervan zijn de talloze ecologische materialen die gebruikt zijn in het interieur van Blabloom.  

Een samenwerking met Deusjevoo werkt altijd in 2 richtingen. Jij geeft ons input, wij gaan ermee aan de slag en koppelen nadien meermaals terug. Zo komen we tot een uiteindelijk design wat we samen gecreëerd hebben en waar beide partijen volledig achter staan.

Kriebelt het bij jou ook? contacteER ONS 

NPO
SBS
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy