vorige
volgende

Pop-up - Bibar loge - KRC Genk

Bibar houdt van sfeer en gezelligheid. Twee eigenschappen waaraan hun loge op KRC Genk jammer genoeg niet voldeed. Bibar heeft een vrij kleine loge zonder buitentribune die zich in een uithoek van het stadion bevindt. Het gevolg? De sfeerbeleving was minimaal. Het interieurontwerp van het Limburgse Deusjevoo bood de oplossing. Een out-of-the-boxconcept dat de loge omtoverde tot een fonkelende sports lounge.

De magie van het optische effect
Een gevoel van ruimte creëren en de zichtbaarheid op het veld verhogen? Dat realiseer je met het optische effect van spiegelwanden en -plafondtegels. Deusjevoo stak daarom de loge in een sprankelend spiegeljasje. De genodigden hebben nu vanuit elke hoek van de lounge een mooi zicht op het speelveld. Zacht kunstlicht en statafels – die in de plaats kwamen van de traditionele vaste stoeltjes voor het raam – dragen bij tot een verhoogde sfeerbeleving. Kortom: de Bibar sports lounge is de place to be voor elke voetballiefhebber.

Wil u ook een spraakmakend interieurontwerp voor uw loge in een voetbaltempel in Limburg of ver daarbuiten? Neem dan gerust contact met ons op.
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy