Beursstandtips: de ballenfactor van Deusjevoo

En de winnaar is … Als beursstandhouder droomt u er natuurlijk van om uw bedrijfsnaam aan het einde van deze zin te horen en de prijs voor de beste beursstand in de wacht te slepen. Niet omdat u graag dat lege plekje op uw schoorsteenmantel vult, maar omdat het betekent dat u erin geslaagd bent om met uw beursstand op te vallen in een sterk competitieve omgeving. Een succesformule bestaat niet, maar Deusjevoo geeft u – als veelvoudige winnaar – graag een aantal tips om uw slaagkansen te verhogen.

3. Voyeurisme loont

Cruciaal huiswerk als u aan een beurs deelneemt? Achterhalen wie uw concurrenten zijn. Zorg ervoor dat u informatie hebt over uw standplaats en over wie uw buren zijn. Achterhaal wie tijdens vorige edities sterk scoorde met zijn beursstand en vermijd de standplaats ernaast. Uw beursstand valt meer op wanneer de concurrentie wat minder is. Probeer ook te gaan voor een plaatsje zo dicht mogelijk bij de uitgang. Zo hebt u als laatste de kans om indruk te maken en blijft u langer top of mind.

 

4. Weg met spreidstanditis

Een opmerkelijke beursstand is vaak het eindresultaat van resoluut doorgehakte knopen. Weet u perfect wat u wilt? Prima. Twijfelt u nog? Win dan advies in. Maar blijf niet wikken en wegen om dan uiteindelijk een beetje van alles te doen. Vermijd een spreidstand. Denk na over het concept van uw beursstand, zet de opties op een rijtje en neem – rekening houdend met uw budget – een doelgerichte beslissing over opbouw, inkleding, materialen, kleuren … Zo bespaart u tijd, geld en energie en krijgt u een originele stand die uw boodschap krachtig uitdraagt.

Op zoek naar een standenbouwer mét ballenfactor die allergisch is voor spreidstanditis? Neem dan zeker contact op.

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy