vorige
volgende

Een industrieel kantoor dat doet denken aan thuis

Yungo nam als jong digital agency recent zijn intrek in de gebouwen van C-mine. En bij een jong bedrijf hoort natuurlijk ook een frisse jonge look. De creatieve Deusjevoo-superhelden to the rescue!

Huiselijke warmte in een industriële omgeving

Wat doet je denken aan thuis? Warmte, warme stoffen, herinneringen… En dat zijn net dé elementen die wij hebben toegevoegd aan deze industriële koele “box”. Zelfs het plafond van die box doet mee in het verhaal!

Zo straalt de ruimte dankzij zwart en wit meubilair een zakelijke sfeer uit. De huiselijke en herkenbare touch krijg je dan door het gebruik van hout, groen én de huisstijlkleur paars. Kijk je naar links, dan is je zicht heel fel paars. Kijk je naar rechts, dan is de ruimte juist rustig en warm. Bovendien hebben we een groot gordijn toegevoegd. Dat contrast maakt van de ruimte een plaats waar je koud en warm combineert. Het geeft de ruimte een karakter, een vertrouwde plek waar je wil zijn, net als thuis.

En net zoals jij thuis heel wat kadertjes hebt staan om te stoefen met jouw kinderen, die toffe huwelijksfoto of het eerste trucje van de hond, zo heeft Yungo ook stoefruimte voorzien in zijn kantoor. Zo hebben we ze letterlijk een kader gegeven om klantenstoef te delen, die zotte foto’s van de teambuilding nog eens boven te halen,... Door op voorhand fotokaders of prikborden te voorzien kan je het “rommelgehalte” in de ruimte goed in de hand houden.

Een logo dat je van ver ziet!

In de gloednieuwe vergaderzaal pronkt het logo van Yungo. Maar waarom is het zo groot? Awel, daar hebben we wel een hele goede reden voor. Twee zelfs! Het logo kan als achtergrond dienen voor een videocall én het dient als branding naar de buitenwereld toe. Waarom precies? De verhuurder van het gebouw staat het niet toe om een logo aan te brengen op de buitengevel. Maar omdat het zo groot is, zie je het al van ver door het raam. Slim hé?!

Strakke deadlines, daar kennen ze iets van

In een agency moet alles snel gaan én daar kunnen wij perfect op inspelen. Deze PIMP is op een zeer korte tijdspanne verwezenlijkt. We hebben Yungo oa ook advies gegeven voor de aankoop van planten voor het kantoor. Zo past alles mooi in het plaatje.

Ook op zoek naar een partij die jouw kantoor kan PIMPen in een sneltempo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We luisteren graag naar jouw idee en gooien er dan onze Deusjevoo-saus over!

SBS
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy