vorige
volgende

Split Screen - een uniek decor mét 400 meter ledstrip

Dat we al meer als 20 jaar ervaring hebben in tv-decors, dat moeten we je niet meer vertellen. Maar dat we elke keer opnieuw warm worden van nieuwe decorsvan design tot en met uitvoering én plaatsing, dat vertellen we je graag elke dag. En dat was met dit decor voor het tv-programma Split Screen op SBS6 niet anders!

Een decor over de grenzen heen

Voor dit gloednieuw spelprogramma staken we met veel plezier de grens even over. Wat moet je van dit programma verwachten? In Split Screen strijden koppels om geldprijzen die kunnen oplopen tot wel €100.000. De koppels krijgen steeds twee foto’s of twee videofragmenten te zien die staan voor een getal. Daarna moeten ze een getal noemen dat zich tussen deze voor hen onbekende getallen bevindt. Met een fout antwoord verliezen ze geld en met een juist antwoord verdienen ze geld. Maar om het natuurlijk helemaal te snappen, moet je gewoon zelf een aflevering bekijken.

Een decor dat blinkt van het licht

Wat maakt dit decor zo uniek? Elk decor is voor ons uniek en straalt op zijn eigen manier. Maar voor dit decor mag je dat best letterlijk nemen! Maar liefst 400 meter ledstrip doet het decor van Split Screen oplichten en geeft het zo een unieke gloed én sfeer. En geef toe, het resultaat mag gezien worden!

Heb jij een zot idee voor een tv-decor en ben je op zoek naar een nog zottere partij om het uit te voeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Contacteer ons voor een creatieve brainstorm en samen brengen we jouw idee tot leven!

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy