vorige
volgende

Horeca - Happy Skin KAFÉ Hélène V

Huidproducten, gezonde snacks en drankjes kopen, een schoonheidsbehandeling krijgen, een workshop volgen, … Het kan allemaal in het Happy Skin KAFÉ. En het interieur? Dat heeft enkele bijzondere eyecatchers, zoals een koperroze trap, parket in Hongaars punt, en een grote moswand. 

Vernieuwend interieur voor conceptstore
Ciska Dings, freelance projectcoördinator voor het Happy Skin KAFÉ: “Het is de missie van Hélène V. om iedereen een gezonde huid te bezorgen. Want een gezonde huid is een mooie huid. En een mooie huid doet je stralen, waardoor je je gelukkiger voelt. Tot voor kort was het bedrijf voornamelijk actief in een b2b-context. Om hun missie kracht bij te zetten, wilden ze bij Hélène V. consumenten op een laagdrempelige en speelse manier kennis laten maken met hun 'Healthy Skin, Happy Me'-filosofie. Een totaalconcept van producten en behandelingen om je huid gezond te maken en te houden. Het resultaat? Het Happy Skin KAFÉ, een conceptstore met een vernieuwend interieur en hoog fun-gehalte waarin vrouwen, mannen en kinderen zich thuis voelen.”

Heel veel overleg
“Deusjevoo heeft niet alleen het interieur voor zijn rekening genomen, maar ook bijgedragen tot de uitwerking van het concept. Wij gaven de aanzet, maar zij hebben het geheel gefinetuned. We zijn met een ruw idee voor de kale ruimte bij hen gaan aankloppen. Samen hebben we uren en uren gebrainstormd. Deusjevoo denkt vanaf het allereerste moment na over de details en geeft je ook heel veel food for thought. En dat loont! Want het heeft geleid tot een ontwerp dat meteen helemaal raak was, en uitstraalde wat wij wilden. Vaak zie je in deze sector heel cleane en slaapverwekkende interieurs. Maar het interieur van het Happy Skin KAFÉ is inspirerend en houdt je klaarwakker! ”

Geen twijfel
“Het is heel fijn om met Deusjevoo samen te werken. Ik stel vooral hun durf op prijs. Ze durven interieurs ‘met een hoek af’ te ontwerpen en vernieuwend te zijn. En ze durven ook tegen je in te gaan als ze vinden dat dat nodig is om tot een beter eindresultaat te komen. Het zijn allemaal toffe mensen met een goed gevoel voor humor die heel goed zijn in hun vak. Ze komen alle afspraken na, ook die die je terloops mondeling maakt. Hun werkwijze heeft ervoor gezorgd dat ik op geen enkel moment getwijfeld heb aan de goede afloop. Ik zou in de toekomst zeker nog met hen samenwerken, want Deusjevoo daagt je uit en prikkelt je. Dat bevordert je eigen creativiteit en geeft je zuurstof."

Wilt u ook een gedurfd interieur voor uw horecazaak? Neem dan gerust contact met ons op enne... wij voorzien koffie!
JBC
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy