vorige
volgende

Lunchen in de spacebar van Yappa

De lunchroom van Yappa is een PIMP-project omdat:

  • Er geen ruwbouwwerken werden uitgevoerd
  • Instant toevoeging van sfeer en beleving
  • Toevoeging van low budget decorelementen
  • Opvallend minder prijzig
  • Budgetvriendelijk gepimpt
  • Snelle doorlooptijd: ca. 10 weken (ontwerp tot en met oplevering)

Na de zoektocht naar een nieuw pand (want die yappanezen groeien als kool) kon het team van Deusjevoo helemaal aan de slag met de inrichting van het gloednieuw kantoor.

Spacen in de spacebar... of was het lunchen?

Elke ruimte van het Yappa-kantoor kreeg een grondige make-over. Dit met voldoende aandacht voor akoestiek, focus én productiviteit. Maar daarnaast is ontspanning minstens even belangrijk. Het levensmotto van de yappanezen is niet voor niets "work hard, play hard"! En daar gingen we volledig voor in de lunchroom.

Even rust en ontspanning stond voor de yappanezen gelijk aan even uitzoomen. En als we heel heel heeeeel hard uitzoomen, dan komen we toch wel niet in de ruimte zeker? De spacebar was geboren! Hier hangt aan het plafond een 3-luik met quotes, kleine verhalen, inside jokes, nerd of tech mopjes. En dat allemaal in een leuke space vibe. Net dat tikkeltje X-factor om je tijdens de middag even te laten glimlachen. En wie lacht, die ontspant! 

Yappanezen zijn als het ware de beste koks van... dagelijkse kost?!

Bovendien toverde Deusjevoo de keuken ook om naar Jeroen Meus zijn favoriete plekje: dagelijkse kost. De welbekende wit-blauwe borden, oude kruiken én een gezellig blauw kleurtje zijn de basis voor een unieke keuken. 

En content dat ze zijn!

Yoeri Severy, zaakvoerder Yappa

"Onze nieuwe thuis staat eigenlijk helemaal waar wij als Yappa voor staan. Vlak georganiseerd, met veel licht en positiviteit. Verrassend, slim functioneel en met kantjes die je doen glimlachen. Je mag er zelfs een statement van onze ambitie voor de toekomst in zien.

“Work smart, play hard” zeggen we over onze way of work. Vanaf nu zeggen we dat ook over onze place to work."

Benieuwd naar het volledige verhaal van de inrichting van het kantoor van Yappa? Klik dan snel door ... we beloven dat het zeker de moeite is!

Wil jij ook een lunchroom die nét een tikkeltje anders is dan anders? Nodig onze wondere wereldmakers eens uit voor een koffie of twee. Want wij weten echt wel hoe het moet!

 
VTM
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy