vorige
volgende

Lunchen in de spacebar van Yappa

De lunchroom van Yappa is een PIMP-project. Waarom?

  • Er werden geen ruwbouwwerken uitgevoerd
  • Instant toevoeging van sfeer en beleving
  • Toevoeging van low budget decorelementen
  • Opvallend minder prijzig
  • Snelle doorlooptijd: ca. 10 weken (ontwerp tot en met oplevering) 

Spacen in de spacebar... of was het lunchen?

Elke ruimte van het Yappa-kantoor kreeg een grondige make-over. Dit met voldoende aandacht voor akoestiek, focus én productiviteit. Maar ontspanning is minstens even belangrijk. Het levensmotto van de yappanezen is niet voor niets "work hard, play hard"! En daar gingen we volledig voor in de lunchroom.

Even rust stond voor de yappanezen gelijk aan even uitzoomen. En als we heel heel heeeeel ver uitzoomen, dan komen we toch wel niet in de ruimte zeker? De spacebar was geboren! Hier hangt aan het plafond een 3-luik met quotes, kleine verhalen, inside jokes, nerd of tech mopjes aangeleverd door de yappanezen zelf. En dat allemaal in een leuke space vibe. Net dat tikkeltje X-factor om je tijdens de middag even te laten glimlachen. En wie lacht, die ontspant!

Wordt er niet geluncht, maar is er nood aan een ruimte voor een event, presentatie of grote vergadering? Dan kan de indeling van de ruimte aangepast worden naar de noden door tafels en stoelen te schikken naar wens. Yappa vraagt, Deusjevoo draait (wieletjes aan de onderkant van de tafels).

Yappanezen zijn als het ware de beste koks van... dagelijkse kost?

Bovendien toverden we de keuken om naar Jeroen Meus zijn favoriete plekje: dagelijkse kost. De welbekende wit-blauwe borden, oude kruiken én een gezellig blauw kleurtje zijn de basis voor een unieke keuken. 

En content dat ze zijn

Yoeri Severy, zaakvoerder van Yappa:

"Onze nieuwe thuis staat eigenlijk helemaal waar wij als Yappa voor staan. Vlak georganiseerd, met veel licht en positiviteit. Verrassend, slim functioneel en met kantjes die je doen glimlachen. Je mag er zelfs een statement van onze ambitie voor de toekomst in zien. “Work smart, play hard” zeggen we over onze way of work. Vanaf nu zeggen we dat ook over onze place to work."

Benieuwd naar de volledige inrichting van het kantoor van Yappa? Klik dan snel door 

Wil jij ook een lunchroom die nét een tikkeltje anders is dan anders? Nodig onze wondere wereldmakers eens uit voor een koffie of twee. Want wij weten echt wel hoe het moet!

Contacteer ons >

 
VTM
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy