vorige
volgende

TV-decor - De battle

groot, groter, Gert-st

Gert Verhulst en sidekick James Cooke pakken op VIER uit met een groter dan grootse studioshow: De battle. Het duo wordt er volledig uit hun comfortzone gehaald om verschillende extreme opdrachten tot een goed einde te brengen. Van acrobatische stunts met een trapeze, tot next level hersentraining. Ze gaan deze spannende strijd aan met hun Nederlandse collega's.

Voor de show

Bij een show van dit formaat, past dan ook een studio met buitengewone afmetingen. De grootste studio van België, volgens presentator Peter van de Veire. Zowel qua oppervlakte als qua showgehalte. 

Logodesign

Het design is volledig gebaseerd op het logo van De battle. Zowel de jury-set, het podium, als de backstage/greenroom vormen een strak geheel met datzelfde logo. De set is vooral opgebouwd met licht en video. Aan ons de kunst om deze technieken op vakkundige wijze in het decor te verwerken.

Simpel podiumke? Dat is het dus niet. Denk aan de pixelgestuurde ledlijnen en vuurspuwers in het podium die we ook inbouwden.

Contrasten

Oldschool decorstukken als de Chinese poort en de stenen muur maken dit een heel fijn project. Opvallende elementen die de proeven opleuken.

Met dank aan Dedsit (productie), Painting with light (Lighting & multimedia experts), Kevin Houben (regie) en natuurlijk ook VIER voor deze mooie samenwerking.

De keuze voor je (tv-)decor hoeft zeker geen battle te zijn. Want wij strijden maar al te graag om je verwachtingen te overtreffen! Neem contact met ons op.

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy