vorige
volgende

De inrichting van een (bier)vat vol passie

Proefzaal voor Microbrouwerij Dings

Zoals vele mooie ondernemersverhalen, startte ook deze microbrouwerij als een uit de hand gelopen hobby, en een (bier)vat vol passie. Onze opdracht? Diezelfde passie in een concept gieten van een hele warme, gezellige bar in de nieuwe brouwerij. 

Family affair

Dankzij onze doordachte vraagstelling haalden we voor familie Dings het maximum uit deze opdracht. Ze konden helemaal zelf aan de slag met ons ontwerp, omdat de visie en look & feel heel helder was. Een échte bruine kroeg was een jarenlange gekoesterde droom van grootvader Dings, die er nu de bieren brouwt die naar zijn kleinzonen vernoemd zijn. Wij vertaalden deze droom naar een hedendaagse versie in ons ontwerp.

Kijken mag, drinken ook

Het is genieten van een glas gerstenat, terwijl je doorheen de glazen tussenwand naar de ketels kijkt. Zo wordt het brouwproces een element om trots op te zijn, en niet iets wat je achterin wegstopt. Het benadrukt ook het eerlijke karakter van het product.

Dat is Klein Bier

Met weinig elementen een krachtig statement maken, en zo de essentie van het bierbrouwen benadrukken. We combineerden eenvoudige, stoere materialen zoals ruw hout, amberkleurig leder, stalen werkbladen en een oude vloer met dambordpatroon voor een authentieke uitstraling. De familie voelde zich meteen enorm 'begrepen' bij de eerste blik op ons ontwerp. "Dat het er helemaal boenk op zit" kregen we te horen. Want ze voelden er heel duidelijk elementen van zichzelf inzitten. En zoiets is altijd fijn om te horen. Daar worden wij als het ware hoppy van :-)

Zeg jij binnenkort ook santé in je nieuwe café? Laat het ons hier weten! Dan komen wij graag tussen pot en pint (of plat water want wij zijn deftige designers) langs om jouw horeca droom in een passend ontwerp te vertalen.


Klantenstoef

Horeca - Klein Bier - Proefzaal brouwerij

van Microbrouwerij Dings


Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy