vorige
volgende

Een nieuw decor maar toch ook niet

Net zoals jouw interieur, is ook een decor na een bepaalde periode toe aan een upgrade. "Zorg ervoor dat de look van het decor blijft, maar dat het toch een ander decor is" luidde de opdracht van klant Mediahuis.

Inpakken en… terug uitpakken

TV Limburg & ATV verhuizen. En dat vraagt om een opfrissing van het decor. Het oude decor van beide zenders evolueert naar een “nieuwe versie”. Zo blijft de look & feel van het originele decor wel behouden maar vraagt de kijker zich af: “hmm… er is iets veranderd, maar wat?".

De herkenbare elementen van het decor hebben we hergebruikt. We mixten een aantal oude materialen met nieuwe elementen voor de opgefriste, maar tegelijk vertrouwde look.

2 voor de prijs van 1

Meestal maken we een decor maar één keer. Maar hier maakten we een uitzondering. Zo kreeg het vernieuwde decor een tweelingbroertje. Eén van broertjes staat in Limburg voor TV Limburg en het tweede in Antwerpen, voor ATV & TV OOST. Dubbel zoveel Deusjevoo-fun!

Is jouw decor ook toe aan een complete make-over of eerder een upgrade met de nodige Deusjevoo-spark? Kom langs en wij fixen dat!

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy