vorige
volgende

Een coworking space waar ondernemen letterlijk centraal staat

"Noordlink - Small city, big opportunities"

 

Een ruimte die ondernemers uitdaagt en hen daar alle ruimte voor geeft. Dat is Noordlink in Lommel. 

Ruimte om te ondernemen

LNS & Van Havermaet kochten een pand in Lommel waar ze hun kantoor en "hub" wouden bouwen. De resterende ruimtes moesten op termijn gevuld worden met creatieve ondernemers, om er te bloeien en groeien. Bij Deusjevoo vonden deze 2 bedrijven hun partner in crime. Ready, set, go!

Ruimte voor creativiteit

Hoe we zo'n opdracht aanpakken? In eerste instantie zoomden we even uit en bedachten we een concept voor het bedrijvencentrum in zijn geheel. Want waarom zou je hier een kantoor huren en niet elders? En zo is het idee van een "kleine stad" ontstaan.

Een groot centraal middenplein verbindt de "eat- & meetingzone" met elkaar. Elke meetingruimte of bureauruimte maakt als een winkeltje deel uit van een hele straat. En we zijn zelfs nog een stapje verder gegaan; want elke winkel kreeg een eigen thema. Zo kan je meeten in de barber shop, het golf hotel, de tailor shop of de sushi bar. Elk "winkeltje" kreeg een aangepast behang en een funky bestickering. Hello big city life!

Ruimte voor Deusjevoo-talent

De uitdaging voor deze coworking space? Dat het niet mag aanvoelen als een copy van een Google-office. Maar de leuke vibe moet je er wel voelen. Bovendien moet iedere ondernemer zich hier thuis voelen. Geen simpele klus! Want geef toe, de ene persoon is de andere niet. 

Het ontwerp is multifunctioneel, duidelijk, fun én inspirerend tegelijk. En die leuke inrichting trokken we zelfs tot in de details door. Zo is het grondplan van deze kleine stad een metroplannetje. Een leuk en zot detail dat het ontwerp net naar een hoger niveau brengt.

Is jouw kantoor ook aan een opfrisbeurt toe? En wil je vooral ruimte maken voor productiviteit én creativiteit? We zijn slechts één belletje of mailtje verwijderd. Deusjevoo to the rescue! 

 

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy