vorige
volgende

Een tandartspraktijk die je tot rust brengt

Het interieur van tandartspraktijk Noor Carlens is een PIMP-project omdat:

  • Er geen structurele aanpassingen zijn gebeurd
  • Een zéér snelle oplevering
  • Budgetvriendelijk interieur
  • Decorbouw uit eigen huis in combinatie met de creativiteit van de klant
  • Verder gewerkt op basis van de bestaande inrichting

Eén maal per jaar, of frequenter als je pech hebt, staat het in je agenda: controle bij de tandarts. Het naderen van deze afspraak brengt je (zacht uitgedrukt) niet bepaald in feeststemming. Maar wat als… je in een ideale tandartspraktijk-wereld terecht komt waar een sfeer van rust, geborgenheid, veiligheid en toegankelijkheid centraal staat?

Een uitdaging voor tandartspraktijk Noor Carlens waar de Deusjevoo-ontwerpers graag hun tanden in zetten!

Een geruststellend interieur

De onprettige associaties van de patiënt omzetten naar een omgeving die hem/haar geruststelt; hoe doe je dat? Door met relatief weinig elementen iets leuks te doen! We combineerden natuurlijkheid met vrijheid, én een klein beetje humor.

Denk aan verrassende kleurvlakken op de wanden, en vogels die je als bezoeker begeleiden van de inkom naar de behandelkamer. Je wandelt sowieso met een positief gevoel weer buiten. Want dankzij de fraaie afleiding van diezelfde vogels zat jij eens niet krampachtig te kijken naar dat kleine schaaltje vol dreigend uitziende apparaten. 

Fanmail van de tandarts

“We willen nog eens benadrukken dat we heel erg blij zijn met de beslissing om jullie in te schakelen voor het ontwerp van de praktijk. We krijgen nog bijna dagelijks vele complimentjes over de uitstraling en sfeer die de praktijk uitademt. Noortje is zelf ook heel dankbaar om (bijna) dagelijks in zo een mooie, leuke, vrolijkmakende omgeving te mogen werken. In alle opzichten voor ons dus een heel geslaagd project! Dikke pluim! Dat geldt trouwens ook voor Tricolor; zij hebben in onze huisstijl perfect de stijl en sfeer doorgetrokken die jullie hebben ingezet. Een perfect match!"

Ook een tandje bijzetten in je interieur? Neem contact met ons op! 

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy