vorige
volgende

DMSD - decor met strakke deadline

DMSD? Is dat een ziekte? Neen, wel een Decor Met Strakke Deadline voor het actualiteitenprogramma 6 inside op SBS6.

Actualiteit die dieper gaat

Dagelijks bespreken Jan Versteegh & Albert Verlinde samen met 2 insiders datgene wat Nederlanders die dag bezighield. Denk aan een vrolijk, scherp, dynamisch programma dat boordevol inside informatie zit. Mét ongezouten persoonlijke meningen. Als kijker word je hierdoor niet alleen geïnformeerd, maar ook stevig geprikkeld.

Deadlines, deadlines en... deadlines

Ons team schrik je niet gauw af met strakke deadlines, maar deze deadline was er toch eentje van formaat. Stel je voor: vrijdag krijg je de opdracht om zeven dagen later een decor in Nederland af te leveren. Begin je al een beetje te zweten? Wel, onze decorbouwers hebben hun tanden volop in dit project gezet, en het stond er, letterlijk te schitteren, na één week. En de volgende dag vonden de opnames al plaats in het nieuwe decor.

Het studiodecor is voorzien van heel wat ledverlichting én van zwarte hoogglans. Die specifieke hoogglans is delicaat om te verwerken, en vraagt om een plaatsing met ervaring. Onze vakmensen wisten dit zwarte glanzende beest dus wel te temmen. 

De kers op de taart!

En dat mag je heel letterlijk nemen. De klant (Talpa TV) was zo tevreden over ons werk dat ze Deusjevoo trakteerden met een heerlijke '6 inside decor'- taart. Een groter compliment kan je niet krijgen! Klant blij en wij voldaan. Geslaagd project!

Heb je ook zo'n challenge die onmogelijk lijkt? Wij helpen je graag. Kom bij ons op de koffie en dan bespreken we samen een plan van aanpak. De taart is helaas wel al op.

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy