vorige
volgende

Beursstand - Ebema, Meubili, Fou d'eau, Veranclassic (beurs in beurs) - Batibouw

Outspiration laat je kennismaken met dé outdoortrends voor 2018. Verwacht je niet aan een reeks producten. Hier ontdek je lifestyles, stijlen die matchen, elkaar aanvoelen en versterken. Je loopt door een tuin die prikkelt en inspireert. Je dipt je teen in een zwembad mét plage. Je relaxt in de poolhouses, drinkt een glaasje aan de uitnodigende tafels. Je kijkt, voelt, beleeft. Met de aangepaste sfeerverlichting en muziek vergeet je even dat je op een beurs bent.

De wereld van vandaag ziet er helemaal anders uit dan 20 jaar geleden. Bedrijven willen delen, inspireren, communiceren, verbanden leggen, willen een community. Deze trend zie je overal maar nooit op de beursvloer.
Daarom was Deusjevoo instant enthousiast over dit project en de ambitie tot samenwerking en versterking van elkaars verhaal voor Stone&Style, Veranclassic, Meubili & Fou d'eau. Deusjevoo werd zo een vijfde partner in dit project en creëerde een ambitieuze stand met nog meer tuinbeleving voor de bezoekers. Ze creëerden een beurs in een beurs.
En dan denkt Deusjevoo: dank u. Dank u dat wij deze stand mochten ontwerpen en bouwen, weg van vastgeroeste gewoontes, nieuwe paden betreden, het onbekende tegemoet. Het hele Deusjevoo team is oprecht blij dat het resultaat een echte belevingstuin is, een feestje in open lucht.

Wilt u ook een beursstand die uw bedrijf doet opvallen en die uw waarden uitstraalt? Neem dan gerust contact met ons op.

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy