vorige
volgende

Beursstand - Vaimo - Webwinkel Vakdagen

“De creativiteit van Deusjevoo is grenzeloos! Wie bedenkt er nu een beursstand waarboven een constructie van buizen zweeft? Zij dus.”Sofie Daniëls, officemanager Vaimo

Wie? Vaimo
Wat? Een allesbehalve gebuisde beursstand voor de jaarbeurs Webwinkel Vakdagen
Wanneer? Januari 2018
Aan het woord: Sofie Daniëls, officemanager
Voor Deusjevoo was dit project … vrijheid!
Voor Vaimo was dit project … top!

Klantenstoef

Beursstand - Vaimo - Webwinkel Vakdagen

Sofie Daniëls van Vaimo

Hoe zou u de samenwerking met Deusjevoo omschrijven?
“Super! Deusjevoo is een specialist in beursstanden die indruk maken. Je merkt aan alles dat ze tonnen ervaring hebben. Hun creativiteit is grenzeloos. Wie bedenkt er nu een beursstand waarboven een constructie van buizen zweeft als knipoog naar het berglandschap dat sterk in onze huisstijl aanwezig is? Deusjevoo dus. Ze leveren geen half werk, maar hebben wel aan een half woord genoeg om te weten wat je wilt. Onze samenwerking is van het prille begin tot het absolute einde vlot en uitstekend verlopen.”

Waardoor onderscheidt Deusjevoo zich?

“Zonder twijfel door hun ontzorgende aanpak. Je hoeft heel weinig te zeggen of te doen. Ze weten hoe ze een beursstand moeten ontwerpen, opbouwen en afbouwen. Om zeker te zijn dat alles in orde kwam, was ik bij de opbouw aanwezig. Die moeite had ik mezelf kunnen besparen. De mensen van Deusjevoo hebben perfect werk geleverd. Ik had geen enkele opmerking. Bovendien houden zij je ook op elk moment op de hoogte. En dat zorgt voor gemoedsrust.”

Hoe reageerden uw bezoekers op uw beursstand?
“Die waren allemaal laaiend enthousiast. Onze stand viel op en we hebben veel felicitaties ontvangen. De metalen kooi was een echte eyecatcher en heeft heel veel mensen naar onze stand gelokt. Deusjevoo heeft onze verwachtingen werkelijk overtroffen! We zullen in de toekomst zeker nog met hen samenwerken.”

Ook op zoek naar een geslaagde beursstand om mee uit te pakken? Neem dan zeker contact met ons op.
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy