vorige
volgende

Beursstand - Kourion - Ophthalmologia 2017

Kourion is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van chirurgisch materiaal voor oogartsen. Met die corebusiness mocht het bedrijf niet ontbreken op Ophthalmologia 2017, de jaarlijkse hoogmis voor oogheelkunde. Het doel van zaakvoerder Yann Huyghebaert? Opvallen met een beursstand waar niemand naast kon kijken! Een opdracht die Deusjevoo met veel plezier aanvaardde.

Klantenstoef

Beursstand - Kourion - Ophthalmologia 2017

Yann Huyghebaert van Kourion

Yann Huyghebaert: “Ophthalmologia is hét congres in onze sector. Daar mochten we als pas opgericht bedrijf zeker niet ontbreken. Ik zag dat onze beursplaats naast die van EyeD Pharma was. Omdat ik die mensen goed ken, vroeg ik hen om samen een beursstand te laten ontwerpen en bouwen. Dat vonden ze een goed idee. Vervolgens ging ik online op zoek naar een expert in opvallende beursstanden. En wat ik zag op de website van Deusjevoo sprak me echt aan. Dus nam ik contact met hen op.”

Briefing goed vertaald
“Onze briefing was kort maar krachtig. We wilden een gezellige en uitnodigende beursstand die in het oog sprong en een grote toog had. Helemaal anders dus dan die klassieke beursstanden met wit, blauw en groen die je in onze sector ziet. Katrien van Deusjevoo heeft goed naar ons geluisterd en onze briefing en wensen vertaald naar een originele beursstand die eruit sprong.”

Door het oog
“Niet alleen de kleuren, maar ook de inrichting maakte onze beursstand uniek. Om onze stand binnen te komen, moesten de bezoekers door een houten oogconstructie. Een toets die bijzonder in de smaak viel. Ik heb het woord ‘vernieuwend’ gehoord toen het over onze beursstand ging. De samenwerking met Deusjevoo is heel vlot verlopen. Je merkt aan alles dat het professionals zijn die heel goed weten wat ze doen. Ik zal in de toekomst zeker nog met hen samenwerken!”

Wilt u ook een beursstand die hoge ogen gooit? Neem dan zeker contact met ons op.
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy