vorige
volgende

Deusjevoo heeft het alleszins goed verstaan

Een spiksplinternieuw en origineel tv-decor voor een nieuwsshow met een vette knipoog naar oude en vertrouwde VTM-spelprogramma’s die in ons collectieve geheugen gegrift zijn. Graag binnen een maand. Kan dat? Met die vraag kwamen de mensen van Lecter Media bij ons langs. Een vraag die menig decorbouwer knikkende knieën zou opleveren en tot een ‘Kan u de vraag nog eens herhalen?’ zou verleiden. Maar bij Deusjevoo staan we stevig op onze benen én zijn we fan van vintage spelprogramma’s. Ons evidente antwoord? Natuurlijk kan dat!

Klantenstoef

TV-Decor - VTM - ‘Kan u de vraag nog eens herhalen?’

TV-Decor - VTM - ‘Kan u de vraag nog eens herhalen?’ Hannelore Samyn van Lecter Media

Hannelore Samyn, producer:“We hadden heel snel een creatief decor nodig voor het nieuwe tv-programma ‘Kan u de vraag nog eens herhalen?’. En met snel bedoel ik echt wel snel. We hadden een maand. Ik kende Deusjevoo van bij De Mensen, mijn vorige werkgever. Ik had nog niet met hen samengewerkt, maar iedereen daar sprak lovend over hen. En ook de artdirector Peter Van Eyndt kende Deusjevoo heel goed. Dus vroegen we hen om ons tv-decor te ontwerpen.”

Korte, heldere briefing
“We wilden heel snel een tv-decor voor een show die knipoogt naar oudere shows. Ook belangrijk was dat copresentator Gunter Lamoot zijn eigen stekje had. Met die twee richtlijnen mocht Deusjevoo aan de slag gaan. Hun eerste concept zat meteen in de goede richting en enkele overlegsessies later stond het helemaal op punt.”

Erg tevreden
“Intern was iedereen heel tevreden over het resultaat. Het stekje van Gunter is een echte eyecatcher. Het decor springt in het oog en is heel herkenbaar. Als je er een glimp van opvangt, weet je meteen dat het over ‘Kan u de vraag nog eens herhalen?’ gaat. De uitstraling is precies wat we wilden. Alle reacties waren unaniem positief!”

Dag en nacht
“Mijn eerste ervaring met Deusjevoo was heel aangenaam. Ze hebben erg snel geschakeld en waren dag en nacht bereikbaar. Hun creativiteit is bovendien onuitputtelijk. Een nieuw tv-decor in een maand van nul opbouwen, is weinig decorbouwers gegeven. We hadden heel hoge verwachtingen en Deusjevoo is erin geslaagd om die in te lossen. Ik ben dus zeer tevreden over onze samenwerking.”

Wilt u net zoals ‘Kan u de vraag nog eens herhalen?’ een creatief en herkenbaar decor voor uw tv-programma?
Neem dan zeker contact met ons op.

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy