vorige
volgende

Had je tien miljoen...

Denkt u dat het origineel altijd beter is dan de kopie? Dan moeten we u teleurstellen. Het bewijs? De remake van het tv-decor van het Australische Millionaire Hot Seat! Deusjevoo maakte dit decor in opdracht van productiehuis De Mensen voor het VTM-programma Miljonair. Dat beweren tenminste … de mensen van De Mensen. En omdat wij welopgevoed zijn en geleerd hebben nooit tegen te spreken, doen we dat nu dus ook niet.

Klantenstoef

TV-Decor - VTM - miljonair

Karen Bogaerts van De Mensen

Karen Bogaerts, producer bij De Mensen: “Het tv-decor van Miljonair is een remake van het originele decor van Millionaire Hot Seat. Dat betekent dat alles streng geformatteerd is. Met weinig ruimte voor creativiteit of eigen inbreng. We schreven verschillende decorbouwers aan en kozen voor Deusjevoo. Waarom? Omdat hun offerte binnen het budget lag, maar vooral omdat we uit vorige ervaringen met hen wisten dat ze kwaliteit leveren en een garantie zijn op een vlotte samenwerking.”

Eigen toets binnen streng format

"De realisatie van dit tv-decor is heel goed verlopen. Deusjevoo werkte nauw samen met onze artdirector om accenten in het decor te leggen. Zo konden we ondanks de strenge format toch een eigen toets geven aan ons decor. Het reliëf in de zwarte wand is daar een voorbeeld van."

Huzarenstukje
"Deusjevoo is een meedenkende partner die echt goed is in zijn vak. Na de eerste ronde van het programma verdwijnen de kleine schermen en verschijnen er in het midden van het decor twee grote schermen en twee stoelen. Technisch komt er heel wat aan te pas om dat mogelijk te maken. Het aantal kabels dat je moet wegwerken is enorm. Toch is Deusjevoo erin geslaagd om dat technisch allemaal voor elkaar te krijgen zonder dat er een kabel in beeld komt."

Snel schakelen
“Het is heel fijn om met Deusjevoo samen te werken. Je kunt hen alles vragen en ze lossen de problemen op. Zo stelden we tijdens de proefopnames op vrijdag bijvoorbeeld nog enkele kleine mankementen vast. Tegen de opnamedag zondag waren die allemaal verholpen. En ook de lastminutewijzigingen die we doorvoerden aan het decor, hebben ze efficiënt uitgevoerd.”

Complimenten van het hoogste niveau
"Het tv-decor viel bij iedereen in de smaak. Het hoofd van de productie van De Mensen omschreef de afwerking als extreem goed. En ook de artdirector van VTM was heel tevreden over het resultaat. Vooral de praktische opbouw, de optimale benutting van de ruimte en de gedetailleerde afwerking leverden lof op. We kunnen dus alleen maar blij zijn met de manier waarop dit project is verlopen."

Wilt u ook een fenomenale remake van een tv-decor die het origineel doet verbleken? Neem dan zeker contact met ons op!
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy