vorige
volgende

Afscheid nemen in een warme omgeving

Afscheid nemen van uw geliefde huisdier in een sereen, warm en origineel decor? Daarvoor kunt u terecht bij DCOVL Dierencrematorium. Medezaakvoerster Sophie Brepoels wilde mijlenver blijven van de traditionele koude inrichting van funeraria en dierencrematoria. Haar oplossing? Voor de inrichting van haar nieuwe project koos ze voor een ontwerp van Deusjevoo.

Alleen het ontwerp
Sophie Brepoels: “We hebben Deusjevoo ontmoet op de beurs Funeral@Work, waar zij een beursstand hadden. Mijn man en ik gingen starten met een dierencrematorium en we zochten een creatieve partner om een ontwerp te maken waar beleving in zat. We hadden al een aannemer voor de realisatie ervan en wilden dus alleen een ontwerp. Dat kon voor Deusjevoo. We hadden onmiddellijk een goed gevoel bij hen en maakten op de beurs een afspraak om samen te zitten over ons project.”

Anders dan anderen
“Tijdens die eerste afspraak kregen we een duidelijke uitleg over de aanpak van Deusjevoo. Ze toonden ons foto’s van een funerarium dat ze ingericht hadden. Dat was heel knap en straalde een sfeer van sereniteit uit zonder sec te zijn. Dat was wat wij ook wilden. Een sobere maar liefdevolle inrichting. Toen hebben we echt gemerkt dat Deusjevoo anders is dan anderen. Ze durven vernieuwend te zijn, ook in een zogenaamde serieuze sector.

Alternatieven
“Hun eerste ontwerp voor de inrichting van ons dierencrematorium was op een paar kleine details na helemaal goed. Ze hadden rekening gehouden met onze smaak, behoeften en verwachtingen. En vooral, ze zorgden ervoor dat het haalbaar was. Vonden we een optie of een bepaald materiaal te duur? Dan gaf Deusjevoo ons alternatieven. Die aanpak vond ik een echte meerwaarde.”

Professioneel advies
“Deusjevoo stond niet in voor de uitvoering van het ontwerp. Maar toch konden we ook in de realisatiefase bij hen terecht voor advies over materiaalkeuzes of verlichting. Het is heel fijn om met zo’n meedenkende en adviserende partner samen te werken. Ik ben dan ook heel tevreden over onze samenwerking en kan Deusjevoo aan iedereen aanraden.”

Hebt u een onderneming in een ‘serieuze’ sector en bent u op zoek naar een origineel ontwerp voor de inrichting?

Contacteer ons

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy