vorige
volgende

TV-Decor - VIER - Chef in je oor

Een kookprogramma waarin keukenklunzen in een race tegen de klok een gerecht klaarmaken terwijl een topchef in hun oor ligt te brullen. Dat is kort samengevat de format van Chef in je Oor van productiehuis BlazHoffski. Een stijlbreuk met de traditionele ‘de kok toont de kijker hoe je een gerecht bereidt’-aanpak van de conventionele kookprogramma’s. En dus moest ook het decor anders en opvallend zijn …

De programmamakers kozen er dan ook voor om samen te werken met een decorbouwer die decoratieve haute cuisine kon serveren. Van koken kennen we bij Deusjevoo bitter weinig – we zouden een deelnemer kunnen zijn – maar van spraakmakende en smaakvolle decors bouwen weten we alles. Dus sloegen we ons receptenboek open en ontwierpen we een creatief, origineel en praktisch decor voor Chef in je Oor.

Klantenstoef

TV-Decor - VIER - Chef in je oor

Sarah-Marie Slaets van Blazhoffski

Tip van een collega
Sarah-Marie Slaets, producer: “Ik maak meestal reality-tv en daarbij heb je weinig behoefte aan een decorbouwer. Ik moet dus bekennen dat ik geen ervaring had met decorbouwers. Een collega raadde me Deusjevoo aan omdat zij volgens hem zeker frisse en vernieuwende ideeën zouden hebben. En hij had gelijk!”

Een goed gevoel van bij de start
“Ik belde naar Deusjevoo om ons programma uit te leggen en hen te vragen of ze ons konden helpen. Vanaf dat eerste moment had ik een goed gevoel bij Deusjevoo. We gingen langs in Genk met een soort moodboard dat we ontworpen hadden om de sfeer te duiden. Wij zijn geen decorbouwers en wilden met ons moodboard gewoon aangeven waar we naartoe wilden. De mensen van Deusjevoo hadden meteen frisse ideeën voor ons decor. Ze stelden al tijdens die eerste meeting voor om met kubussen te werken. Ik merkte dat ze heel veel ervaring en creativiteit hadden en op-en-top professioneel waren.”

Binnen het budget
“Een bijkomende uitdaging was dat we maar een beperkt budget hadden voor ons decor. Maar dat betekent niet dat Deusjevoo minder creatief was. Ze stelden ons enkele concepten voor, maar we zijn bij het kubussenidee van onze eerste afspraak gebleven. Wij zijn heel tevreden over het resultaat! Het decor valt op en dat is goed, want het zorgt ervoor dat iedereen er een mening over heeft. En ik moet zeggen dat ik geen enkele negatieve reactie opgevangen heb.”

Fijne eerste samenwerking
“Mijn eerste ervaring met Deusjevoo was over de hele lijn positief. Ze reiken creatieve oplossingen aan, ook al is je budget niet eindeloos. Ze zijn vernieuwend en hebben moderne ideeën voor tv-decors. Bovendien zijn ze bijzonder flexibel. Als je hen iets vraagt, zullen ze altijd meedenken over de beste aanpak of oplossing. Ik ben heel tevreden over onze samenwerking en heb hen op mijn beurt nu al aan verschillende collega’s aangeraden.”

Wilt u ook een origineel en smaakvol tv-decor laten creëren? Neem dan zeker contact met ons op!
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy