vorige
volgende

Join team Deusjevoo

Bent u flexibel, creatief en weet u van aanpakken? Tovert u met licht, kleur en structuur? Maakt u opvallende constructies uit diverse materialen? Kunt u overweg met hout, metaal, kunststof en elektriciteit? Dan bent u de freelancer naar wie wij op zoek zijn. Steek uw handen uit de mouwen, stuur ons een mailtje en wie weet bouwen we straks samen aan een uniek project!

'Werken' bij Deusjevoo
'Werken' inderdaad tussen aanhalingstekens. Want bij Deusjevoo werkt u niet, maar bouwt u mee aan bijzondere concepten en uitdagende projecten. Een job bij Deusjevoo verveelt nooit en biedt u elke week een nieuwe uitdaging!

Al onze beursstanden en decors krijgen vorm in ons atelier. Van daaruit reizen ze naar alle windrichtingen om opgebouwd te worden. U vindt het dus niet erg om enkele dagen weg te zijn van huis of eens een weekendje door te werken. U hebt ervaring met houtbewerkingmachines en kunt zelfstandig constructies monteren en demonteren. Er zit een schilder, stukadoor, lasser en elektricien in u en u hebt de drive en spirit om er iets van te maken. Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy