vorige
volgende

Beursstand - Tradelec - Infopol Kortrijk

Tradelec is een specialist in administratieve automatisering voor politie, steden en gemeenten. Hun doel? Administratie vergemakkelijken en zo burgers en lokale overheden dichter bij elkaar brengen. Om hun dienstverlening eens stevig in de kijker te zetten, wilde het bedrijf op INFOPOL 2017 uitpakken met een opvallende beursstand. En van uitpakken, opvallen en beursstanden weten we bij Deusjevoo toevallig alles. We creëerden een frisse en spraakmakende beursstand met zwemmende hand-pc’s voor Tradelec!

Klantenstoef

Beursstand - Tradelec - Infopol Kortrijk

Beursstand - Tradelec - Infopol Kortrijk Anne-Meike Franssen van Tradelec International

In het geheugen gegrift
Anne-Meike Franssen, marketingmanager bij Tradelec: “De concurrentie in onze sector is niet min. Daarom wilden wij met een opvallende beursstand de aandacht trekken op INFOPOL 2017. We kozen voor Deusjevoo omdat we graag met een lokale partner wilden samenwerken én hun portfolio echt indruk op ons maakte. Bij Deusjevoo weten ze hoe ze een beursstand moeten maken die in het geheugen van bezoekers gegrift blijft. Daar zijn ze ook nu weer in geslaagd.”

Laten verrassen
“Onze briefing was eerder beperkt. We wilden kwaliteitsvolle materialen en een beursstand die fris was en in het oog sprong. Voor de rest mocht het Deusjevoo-team ons verrassen en volledig zijn ding doen. En ze hebben dat vertrouwen niet beschaamd. Hun ontwerp was heel mooi, strak en opzichtig. De finishing touch was de glazen waterbak die we voor INFOPOL 2017 niet vulden met vissen, maar met waterbestendige hand-pc’s! Iedereen vond dat onze beursstand er mooi en spacy uitzag. Opdracht volbracht dus.”

Persoonlijke aanpak
“Deusjevoo is een hele fijne partner om mee samen te werken. Ze hanteren een persoonlijke aanpak en blinken uit in communicatie. Heb je een opmerking? Dan luisteren ze naar je en pakken ze het probleem meteen aan. Zo waren er bijvoorbeeld kleine krasjes op onze toog. Toen we dat melden, werd die meteen hersteld. Ik ben heel tevreden over ons project en zal in de toekomst zeker nog voor Deusjevoo kiezen.”

Wilt u ook een beursstand die uw bezoekers zich nog lang zullen herinneren? Neem dan zeker contact met ons op.
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy