vorige
volgende

Kantoor - Deusjevoo - The Barn

Elke ruimte vertelt een verhaal, en zeker deze. Deusjevoo startte in 1999 vanuit een tuinhuis ergens in Houthalen-Helchteren bij de ouders van onze ceo Jo peters.

Vanuit dit tuinhuis wilde hij de wereld van tv en entertainment veroveren. The Barn is dus een ode aan het verleden en geeft mooi weer om nooit jouw roots te verloochenen. Weet dat groeien een proces is, alles begint klein …

Onze Barn is een PIMP omdat:

  • Opvallende decorelementen toegevoegd in de ruimte
  • Gekozen voor één duidelijk concept “Barn”
  • Geen structurele werken
  • Wanden & Plafond doen 100% mee in het verhaal
  • Alle voorwerpen in de ruimte leven hun tweede leven (alles is tweedehands) 
  • Decorbouw 100% uit eigen huis
  • Materialen / voorwerpen herhalen 
  • Instant sfeer en beleving 
  • Snelle doorlooptijd

In een bedrijf waar creativiteit tussen de boterhammen gesmeerd wordt, waar 'fun' en 'office' standaard in één adem gezegd worden en waar design vaak een hele originele betekenis krijgt, verwacht je niet anders dan een creatieve werkomgeving. En het blijkt te kloppen: bij Deusjevoo is geen idee te gek om vormgegeven te worden. In hun eigen speelruimte, die ook dienst doet als 'concept office' voor alle klanten, werden drie nieuwe concepten uitgewerkt die werken en vergaderen nóg leuker maken.

Klantenstoef

Kantoor - Deusjevoo - The Barn

Barn Meetings van Deusjevoo

Creatief teamwork
Katrien, ontwerper bij Deusjevoo: "We hebben niet lang moeten nadenken over de invulling van de ruimtes: de ideeën stroomden binnen. Foto's werden moodboard-gewijs op de ramen van de keuken gekleefd zodat iedereen zijn zegje kon doen over de nieuwe ruimtes. Dat werkte erg inspirerend maar vooral ook motiverend!"

Recyclage-omgeving
Voor deze ruimte, die vooral warm en gezellig is, hebben we een paar materialen van oude decors gerecycleerd. Maar ook de wandbekleding is afkomstig van oude Amerikaanse schuren. Vandaar dus ook de naam 'The Barn'. Deze geven een heel warm gevoel aan de ruimte, zorgen ervoor dat geluidsgolven gebroken worden en zijn door hun grillige kleuren en vormen ook nog eens interessant om naar te kijken. Ook de zee van lampenkappen, die het plafond sieren, hebben zowel hun esthetische als akoestische waarde. 

Ronde tafel
Niet toevallig is dit ook de meest geliefde ruimte van de drie: er wordt vaak gevochten om deze ruimte te reserveren. Dit heeft enerzijds te maken met de warme materialen die een gezellig 'huiskamer'effect creëren, maar zeker ook met de ronde tafel waar we heel graag aan vergaderen. Die is gemaakt uit goedkoop hout, maar door de extra laklaag die we erop aanbrachten krijgt hij een heel ander allure. Dat is ook onze sterkte bij Deusjevoo: een goed kantoor is niet gevuld met de designmeubelen maar met doordacht meubilair op maat van de klant!

Ben je ook op zoek naar een inspirerende invulling van je kantooromgeving? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy