vorige
volgende

Beursstand - I.R.I.S. - Storage Expo 2017

De IRIS Group kent u vast van haar scantechnologie en –apparatuur, maar misschien in mindere mate van haar professionele ICT-oplossingen. Net om deze oplossingen beter in de markt te positioneren, nam IRIS Professional Solutions deel aan Storage Expo 2017 en vroeg Deusjevoo om een opvallende beursstand te maken. Het addertje? De beursstand moest in twee maanden klaar zijn … Geen probleem voor het creatieve en hyperefficiënte team van Deusjevoo!

Klantenstoef

Beursstand - I.R.I.S. - Storage Expo 2017

Beursstand - I.R.I.S. - Storage Expo 2017 Joris Derden van I.R.I.S. Professional Solutions

Joris Derden, marketing manager bij IRIS Professional Solutions: “Door omstandigheden zaten we met een hele korte deadline. Normaal gezien gebeurt een briefing voor Storage Expo in oktober of november. Toen we bij Deusjevoo aanklopten was het echter al januari. En de beurs vond eind maart plaats. Zeggen dat er niet veel tijd was, is dus een understatement. Maar Deusjevoo heeft heel snel geschakeld en in korte tijd een smaakvolle beursstand afgeleverd.”

Match tussen concept en realisatie
“Het eerste concept was zeer goed. De stand bestond uit twee delen: een bar voor een formele babbel en een informatieve zone met een videowall. Binnen IRIS Professional Solutions hebben wij namelijk vier expertisedomeinen. Onze beursstand moest uitstralen: ‘wij zijn hier en kunnen u helpen in deze domeinen’. En dat deed hij op papier én in de praktijk. Want soms zie je dat een concept en een realisatie toch niet matchen. Dat was hier zeker niet het geval.”

Eindeloze beursstand met een knipoog
“We wilden een open en frisse stand met een knipoog naar onze scantechnologie en -apparatuur. Deusjevoo installeerde daarom een looplicht boven onze stand dat elke paar minuten een scaneffect creëerde. Door de installatie van grote spiegels aan weerszijden van onze beursstand leek die wel eindeloos. Een very nice touch!”

Succesvolste editie
“We nemen al zo’n vijf jaar deel aan Storage Expo en dit was onze succesvolste editie ooit. Deusjevoo heeft daar zeker toe bijgedragen. Ze hebben zich dynamisch en flexibel opgesteld en heel snel gewerkt. Het zijn echte professionals die met je meedenken. Ik zal in de toekomst zeker nog met hen samenwerken!”

Wilt u ook naar Storage Expo met een beursstand die bezoekers aantrekt? Neem dan zeker contact met ons op.
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy