vorige
volgende

Beursstand - Aquafin

Dat u weer volop kunt genieten van propere beken en rivieren vol leven, hebt u onder meer te danken aan Aquafin. Dit bedrijf bouwt en exploiteert voor het Vlaamse Gewest infrastructuren om afvalwater te verzamelen en te zuiveren. Daarnaast biedt Aquafin een waaier aan diensten aan die steden en gemeenten ondersteunen in de uitbouw en het beheer van hun rioleringsinfrastructuur. Om die dienstverlening op verschillende beurzen in de kijker te zetten, bouwde Deusjevoo voor hen een originele en opvallende herbruikbare beursstand.

Klantenstoef

Beursstand - Aquafin

Beursstand - Aquafin Anja De Wit van Aquafin

Lovende testimonials
Anja De Wit, adviseur communicatie: “Wij nemen jaarlijks deel aan een aantal beurzen die gericht zijn op steden en gemeenten. De uitdaging is om er elke keer opnieuw uit springen. Allesbehalve evident! Daarom ging ik dit jaar via internet op zoek naar een standenbouwer gespecialiseerd in originele beursstanden. En dan kom je dus vanzelf bij Deusjevoo terecht. Ik kreeg onmiddellijk een goed gevoel toen ik hun website met die kaboutertjes zag. En de kernwoorden in de testimonials waren out of the box, creatief en uniek. Ik twijfelde dus niet om contact met hen op te nemen.”

Gerust het weekend in
“Katrien kwam langs voor een briefing. Ik vertelde haar wat de bedoeling was en gaf haar carte blanche voor het concept. De belangrijkste voorwaarden waren dat we opvielen en dat we de beursstand konden hergebruiken. Op een vrijdag kon ik langsgaan om het eerste concept te bekijken. Eerder die week had ik een concept ontvangen van een andere standenbouwer. Dat was helemaal niet origineel … Ik ging dus met een klein hartje naar de conceptvoorstelling bij Deusjevoo. Maar toen ik hun eerste concept zag, was de opluchting groot: hun ontwerp van een rioolbuis waarin bezoekers met ons konden komen kennismaken en netwerken, was er meteen boenk op!”

Specialist in ‘ontzorgen’
“Als je samenwerkt met Deusjevoo, kun je eigenlijk heel ontspannen naar een beurs toeleven. Ze nemen je al het werk uit handen. Katrien had alles goed onder controle. Ze nam zelf contact op met de beursorganisator en zorgde ervoor dat de stand vlot opgebouwd werd. Ze hield me ook heel goed op de hoogte. Bovendien denkt Deusjevoo niet in problemen maar in oplossingen. Onze stand is vier meter hoog. Katrien had vooraf met de organisator gecheckt of dat een probleem was. Het antwoord? Nee. Maar toen de standenbouwers daar aankwamen, bleken er balken uit het plafond te steken en hadden we geen vier meter vrije hoogte. Dat probleem heeft Katrien meteen opgelost. Ze heeft me zelfs pas achteraf gebeld om te zeggen wat er gebeurd was. Zo heeft ze mij heel wat stress bespaard.”

Wilt u ook een originele en herbruikbare beursstand en een samenwerking zonder zorgen? Neem dan zeker contact met ons op.
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy