vorige
volgende

Beursstand - Boerenbond & Landelijke Gilden - Agriflanders 2017

Boerenbond en Deusjevoo? Dat is al jaren een winning team. Neemt Boerenbond deel aan een beurs? Dan vertrouwt de organisatie voor haar beursstand op de expertise in standenbouw van Deusjevoo. Want bij Boerenbond & Landelijke Gilden weten ze zeker dat ze een beursstand krijgen die eruit springt. Dit jaar was het op Agriflanders 2017 weer ‘van dattum’. En dat ondanks enkele pittige facilitaire uitdagingen.

Klantenstoef

Beursstand - Boerenbond & Landelijke Gilden - Agriflanders 2017

van Boerenbond

Drie in een
Ingrid Rosseels, Facility & Eventmanager: “Wij werken al heel lang samen met Deusjevoo, maar voor mij persoonlijk was het de eerste keer. En ik kreeg meteen een leuke vuurdoop. We wilden samen met onze zusterbedrijven SBB en Acerta met één beursstand deelnemen aan Agriflanders. Belangrijk? Er moest voldoende ruimte zijn voor de eigenheid van elk bedrijf, maar de focus moest voor deze beurs op Boerenbond liggen. Bovendien moesten er verschillende interne partners met eigen logo’s worden geïntegreerd. Een opdracht die Deusjevoo tot een perfect einde heeft gebracht.”

T-design
“Deusjevoo heeft verder gebouwd op het concept van onze beursstand van 2015. Ze zijn erin geslaagd om onze wensen te integreren in dat bestaande concept. Hun creativiteit is grenzeloos! Ze hebben de stand niet gewoon in drieën gedeeld, maar gespeeld met het ruimtelijke effect. Elk bedrijf kreeg vloerbekleding in een andere kleur en de vloer werd een ‘opgevulde T’. Boerenbond was de T en SBB en Acerta zaten letterlijk onder onze vleugels. Missie volbracht!”

Veel ervaring
“Deusjevoo is een bijzonder fijne partner om mee samen te werken. Ze zijn niet alleen supercreatief, maar luisteren goed en denken ook met je mee. Ik had echt verwacht dat ik heel gedetailleerd zou moeten uitleggen wat ik wilde. Maar dat was niet nodig. Integendeel. Zij reikten heel veel zelf aan. Hun ervaring in standenbouw en expertise in de beurswereld zijn een echte meerwaarde. Ze ontzorgen je helemaal. Je moet eigenlijk gewoon zeggen waar je wilt staan op de beurs en zij doen bij wijze van spreken de rest.”

De mooiste
“De reacties op onze beursstand waren unaniem positief. Iedereen vond hem ruim, licht en knap. De dag voor de opening liepen er twee dames rond op de beurs. Ik heb nog altijd geen idee wie ze waren. Ze kwamen naar mij toe en vroegen wie onze beursstand had gemaakt. Ze wilden dat weten omdat ze elke beursstand hadden bekeken en onze de mooiste vonden. Dat was natuurlijk heel leuk om te horen!”

Wilt u ook naar Agriflanders met een beursstand die complimenten oplevert? Neem dan zeker contact met ons op.
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy