vorige
volgende

Deusjevoo winnaar 'Export Award' 2012

De Unizo Export Awards 2012 gaan dit jaar naar de bedrijven Deusjevoo (Houthalen), Zappware (Hasselt) en Dôme Deco (Dilsen-Stokkem). Deze 3 Limburgse kmo’s worden hiermee door Unizo-Limburg en het Limburgse provinciebestuur bekroond voor hun uitzonderlijke exportprestaties.

In de categorie voor beloftevolle startende exporteurs, ging de prijs naar decor- en standenbouwer Deusjevoo. Zaakvoerder Jo Peters en zijn team maken al sinds 1999 opmerkelijke beursstanden en decors voor binnen- en buitenlandse tv-programma’s. Met de vraag om een decor te maken voor de Chinese versie van De Generatieshow (destijds met Bart Peeters), ging voor Deusjevoo de bal aan rollen in China. Lees artikel hier.

De Unizo Exports Awards worden vrijdag officieel uitgereikt tijdens het jaarlijkse Feest van de Ondernemer. 

Klantenstoef

van Deusjevoo

Motivering van de jury
De jury beschouwt het bedrijf Deusjevoo als Limburgs rolmodel dat toevallig in China terechtkomt en van de gelegenheid gebruik maakt om andere markten en deelmarkten aan te spreken en op die manier de export structureel uit te bouwen. Goed voorbeeld hoe een toevallige verkoop in het buitenland kan uitgroeien tot een stimulans om verder de weg van de export te bewandelen. Alhoewel de markt onder druk staat omwille van de economische crisis, blijft Deusjevoo wel stabiel het afgelopen jaar door het groeiend aantal klanten. Maar om niet volledig afhankelijk te zijn van tv decors en standen kiezen zij voor diversificatie (van omzet) op het vlak van productontwikkeling, decorbouw, interieur, … Deusjevoo behaalde eerder al vele awards op vlak van creativiteit en de jury is van oordeel dat deze creatieve aanpak op diverse beleidsdomeinen Deusjevoo ook ten goede zal komen in het buitenland.
JCI
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy