vorige
volgende

Deusjevoo HR award 2016

Op dinsdag 25 oktober organiseert Voka – Kamer van Koophandel Limburg de Dag van HRM. Tijdens deze themadag voor HR professionals wordt één Limburgse onderneming extra beloond voor haar HR beleid. Dit jaar is dat Deusjevoo, Het nieuwstedelijk, Yappa of Yontec.

Sprekers van dienst zijn Vice-eerste minister Kris Peeters over zijn 10 arbeidsexperimenten, Professor Dirk Buyens heeft het over people- en carrièremanagement. Durabrik CEO Joost Callens getuigt over hoe zijn noordpoolexpeditie hem hielp om zijn bedrijf te leiden.

HR award
Tijdens de dag van HRM wordt ook de HR Award uitgereikt. Dit jaar gaat deze prijs naar Deusjevoo, Het nieuwstedelijk, Yappa of Yontec.

Klantenstoef

Deusjevoo genomineerd voor HR Award 2016

van Deusjevoo

Deusjevoo's ambitie: 'Beste werkgever van het land'
Studiobouwer Deusjevoo telt 9 vaste medewerkers en wordt daarnaast ook nog versterkt door zo een 20 freelancers. Dit bedrijf pakt het graag anders aan en omschrijft zichzelf als een organisatie met een hoek af. Dat is te voelen in de atmosfeer en tussen de collega’s onderling. De fun factor neemt een belangrijke plaats in. Ook in hun HR visie. Medewerkers horen bij Deusjevoo een eigen mening en visie te hebben. Flexibiliteit staat centraal en werkt in twee richtingen. “Je krijgt wat je geeft en je geeft wat je krijgt. Onze medewerkers staan elke dag in contact met onze klanten. Zij weten als geen ander wat de markt nodig heeft, welke problemen we moeten oplossen voor onze klanten. Op basis van die info bepalen we de strategie van Deusjevoo. We nemen onze medewerkers serieus. Dat werknemers ambassadeurs zijn, is voor Deusjevoo geen loze boodschap”, luidt het.

Lees hier het volledige artikel door Voka.

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy