vorige
volgende

De juiste diagnose

In de dagen voor Kerstmis komt KRO-NCRV met het nieuwe programma Dokters vs Internet, gepresenteerd door Anita Witzier. In dit nieuwe programma gaan een vast team van huisartsen en een wisselend team van BN’ers achterhalen wat de aandoening van een patiënt is. Het programma speelt in op de toenemende behoefte om bij pijntjes en kwalen via het internet te achterhalen wat er aan de hand is.

In de panelshow Dokters vs Internet proberen het team van drie dokters en het team van drie BN’ers de enig juiste diagnose te stellen bij échte patiënten. De dokters doen dat op basis van hun ervaring en kennis. De BN’ers hebben een internetverbinding tot hun beschikking. Het team met de meeste juiste diagnoses wint.

Anita Witzier: 'Dit programma past precies in deze tijd waarin mensen bij een kwaaltje vaak op internet gaan zoeken voordat ze naar hun huisarts gaan. Ik denk dat internet een verrijking is, maar de vraag is natuurlijk; is het verstandig om dan maar een bezoekje aan de huisarts over te slaan?'
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy