vorige
volgende

Kantoor - Econopolis

Econopolis is als specialist in vermogensbeheer en financieel-economisch advies actief in de financiële sector. Een wereld vol bedrijven die niet meteen bekend staan om hun creativiteit of originele interieurinrichting … Maar dat kun je van Econopolis zeker niet beweren! Want dit bedrijf torent met zijn persoonlijke aanpak boven de anderen uit en durft vernieuwend te zijn. Geen wonder dus dat deze vermogensbeheerder voor zijn nieuwe interieurinrichting koos voor de inspirerende Deusjevoo-aanpak.

Klantenstoef

Kantoor - Econopolis

Communicatieve en vlotte partner Valérie Coene van Econopolis

Graag anders
Valérie Coene, management assistent en event manager bij Econopolis: “Wij willen twee dingen: onze klanten de beste dienstverlening geven én anders zijn dan de rest. Toen we van Borgerhout naar Wilrijk verhuisden, kozen we voor een inspirerende en voor onze sector ongeziene interieurinrichting. We wisten heel goed wat we wilden: ver wegblijven van marmer en al die andere dure materialen die traditioneel de bombastische interieurs van financiële instellingen sieren. CEO Geert Noels wist dat anders zijn de corebusiness van Deusjevoo is. En daarom werkten wij voor ons nieuwe interieur met hen samen.”

Geen gewone jongens
De eerste kennismaking met Deusjevoo was een voltreffer. Valérie: “De mensen van Deusjevoo nodigden ons uit om ons project bij hen te gaan bespreken. Zo konden we ervaren where the magic happens en proeven van hun creativiteit. Het was onmiddellijk duidelijk dat we geen doorsneekantoor binnenstapten. Hun interieur is knap en zegt perfect waarvoor zij staan. En dat was ook precies waarnaar wij op zoek waren: een origineel interieur dat onze filosofie symboliseert.”

Veilig en overzichtelijk
“Ons logo is een toren en vormde de basis voor ons concept. De financiële wereld is voortdurend in beweging. Die toren beschermt het vermogen van onze klanten tegen gevaren en geeft ons een klare kijk op onze sector. Deusjevoo trok de metafoor van de toren door in onze interieurinrichting. Het resultaat? In de toegangszone van ons landschapskantoor vind je een houten muur waaruit een toren is gesneden, onze muren zijn beschilderd met wolken en onze analisten zitten op een verhoogd eiland. De skylines van de steden waarin we een zetel hebben, zorgen samen met de foto’s en spreuken op de muren voor de perfecte finishing touch.”

Communicatieve en vlotte partner
De nieuwe kantoorinrichting maakt indruk. “Ik heb tot nog toe geen enkele negatieve opmerking gekregen. Integendeel. Iedereen is heel enthousiast en positief. Het resultaat van een hele vlotte samenwerking. Want Deusjevoo is de ideale partner voor een origineel interieur. Ze zijn creatief, beloven wat ze doen en communiceren efficiënt en transparant. We zijn dan ook heel tevreden!”

De slotsom houden we over aan Geert Noels, CEO van Econopolis.

“Onze teamleden komen altijd met een grote glimlach de “Sneeuwbes” binnengewandeld (ons kantoor in Wilrijk). Onze kantoren zijn dan ook een aangename werkplek gecreëerd door het Limburgse Deusjevoo. Zij maken vooral decors voor film en televisie. In feite hebben wij een filmdecor gebouwd, en zijn wij de acteurs. Het script verandert elke dag: humor, drama, en in maart was het enkele dagen horror. Tot nu toe steeds een happy ending. Maar Deusjevoo overtuigde ons helemaal toen ze één van hun projecten toonden, buiten de “entertainmentsector”. Ze bouwden het interieur van een keten van begrafenisondernemers. Dat was zo ingenieus gedaan, zo doorleefd, en eindigend in een climax, dat ik bijna zin had om… neen, niet dood te gaan, maar wel klant te worden bij hen."

Wilt u ook een kantoorinrichting die barst van de originaliteit? Neem dan gerust contact met ons op.

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy