vorige
volgende

Pop-up - Mijn Pop-up restaurant BUFF (Oostende)

Eens heerlijk genieten van elk deeltje van een rund in een uniek en blits decor? Dan moet je bij Alexia en Thomas van pop-uprestaurant BUFF zijn. Deusjevoo vatte het rund bij de horens en maakte met de ingrediënten ‘uniek’, ‘blits’ en ‘rund’ een heerlijk authentiek slagerij-interieur op grootmoeders wijze.

Hip met roze en blauw
Roze en blauw passé? We beg to differ. Het bewijs? De roze tegeltjes en blauwe muren die het authentieke slagerij-interieur van dit pop-uprestaurant in Oostende een frisse en hedendaagse toets geven. Het glas in lood en de massief houten kapblok geven een retro-tegengewicht. Zo wordt het interieur heel dynamisch.

De houten tafeltjes en toog brengen warmte en vormen een mooi contrast met de stijlvolle hedendaagse stoelen. De elandhoofden aan de muur zijn de vrolijke noot en de sanseveria’s voor de ramen geven een humoristische knipoog naar lang vervlogen tijden. Kortom: in dit pop-uprestaurant geniet je met familie en vrienden van kop tot staart van vergeten en minder vergeten stukken rundsvlees. In een sfeervol decor natuurlijk!
VTM
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy