vorige
volgende

Velsera’s nieuwe thuis voor innovatie

In de snelgroeiende bedrijfswereld kan het soms een uitdaging zijn om bij te blijven, en dat geldt zeker voor Velsera. Daar groeiden ze zo snel dat hun huidige kantoor te klein werd. De oplossing? Een gloednieuwe kantoorvleugel, volledig van casco heringericht door Deusjevoo. Het doel was duidelijk: een ruimte creëren die mensen samenbrengt, zonder focus en privacy uit het oog te verliezen. Een uitdaging die we maar al te graag aan gingen.

Van leegte naar levendigheid in recordtijd

In amper 2,5 maanden transformeerden we de lege kantoorvloer tot een bruisende werkplek. We namen het volledige design en de coördinatie van de interieurwerken op ons. Hoewel de technieken werden uitgevoerd door nevenaannemers, hielden wij de touwtjes strak in handen om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verliep.

Onze projectleider blikt met trots terug: "Het kantoor werd in recordtempo gerealiseerd vanaf casco tot volledig afgewerkt. Wij zijn trots op ons ontwerp en de realisatie."

Warmte en flexibiliteit is het nieuwe normaal

Velsera wilde niet zomaar een werkplek, maar een tweede thuis. We creëerden een omgeving die warmte, huiselijkheid en gezelligheid uitstraalt. Comfortabele zitplaatsen, warme verlichting en natuurlijke materialen dragen bij aan een sfeer waar iedereen zich welkom voelt en productief kan werken.

Verder is één van de hoogtepunten van dit project het flexibele ruimtegebruik. Door slim ontwerp kunnen de ruimtes eenvoudig worden aangepast aan verschillende soorten activiteiten en behoeften. Dit maakt het kantoor niet alleen veelzijdig, maar ook toekomstbestendig.

Duurzaam maar toch hoogtechnologisch

Natuurlijke elementen en technologie gingen hand in hand in dit project. Planten en groene muren brachten een stukje natuur naar binnen, terwijl geavanceerde audiovisuele systemen het delen van multimediale herinneringen mogelijk maken. Deze harmonieuze mix zorgt voor een inspirerende en aangename werkplek.

Ook duurzaamheid stond hoog op de prioriteitenlijst. Voor Velsera kozen we milieuvriendelijke materialen en energiezuinige verlichting om een groen en gezond kantoor te realiseren. Tegelijkertijd gingen we respectvol om met de historische en architecturale kenmerken van het pand, terwijl we het moderniseerden voor hedendaags gebruik.

Jouw kantoor, onze passie

Velsera's nieuwe kantoorvleugel is een prachtig voorbeeld van hoe een goed doordacht interieurontwerp het verschil kan maken. Benieuwd hoe wij jouw kantoorruimte kunnen transformeren?

 

 

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy