vorige
volgende

Nieuw kantoorinterieur voor Climatrix

We pimpten de kantoren van de Climaten, zoals de medewerkers van Climatrix uit Dilsen-Stokkem zich noemen. Een super hecht team van collega's, maar de gezelligheid die van de medewerkers afspat werd niet weerspiegeld in het interieur waarin ze elke dag keihard werken.

Aan de leiding van dit hechte team staat Kim Vaessen, recent nog verkozen tot De Strafste Onderneemster van Limburg! Een slimme madam, die nog grote plannen heeft voor haar bedrijf. Groeien in binnen- en buitenland bijvoorbeeld. Het aantrekken van nieuwe medewerkers was één van de redenen waarom het nieuwe kantoorinterieur aantrekkelijker, gezelliger en helemaal Climatrix moest zijn.

Voor Kim was het belangrijk om de werkplekken van de medewerkers, de lunchroom, coffeecorners en meetingrooms aan te pakken. De ruimtes van én voor haar mensen. We kozen er in samenspraak met Climatrix voor om een vertaalslag te maken van de huisstijl naar het interieur. Subtiele details en kleine eenvoudige ingrepen, maar met véél effect en impact.

Wil jij ook jouw kantoorinterieur laten pimpen?

Contacteer ons

Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy